HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Kanggal nagyon sok kavarás volt, szóval nem egyszerű a helyzet.
A fordításokban talán már ott vagyok, vagy kicsit előrébb, mint talgaby ezen a történetszálon, de a kész képregények terén még nem teljesen.
Az említett történet szerintem a 260-262-es számokban zajlik, és igyekszik alaposan helyretenni Kang és Immortus viszonyát. Visszautalás található rá az Mindörökké Angyalok Kanges számában, ahol az addigi legteljesebb rendezés és történelme látható.
talgaby:
Ezzel kapcsolatban mintha lenne valami sztori a BA-ban, mert a Kang - Fátum - Rama-Tut hármassal nagyon kavartak valamit akkoriban, hogy megpróbáljanak egy egységes háttérsztorit írni az időutazásba belekavarodott karakterekkel. Bár az fura, hogy Farek elvileg végre utolért engem időrendben a sorozatával vagy talán le is hagyott, mégse jelent meg még ez. Talán ő jobban emlékszik, mikor és hol volt ez.
A Hódító:
Hello!
Egész jó volt ez az új történet. Először nem értettem, hogy milyen bolygón is van a Lény, aztán persze rájöttem, hogy végül is a Titkos Háború végén, illetve után maradt ott. Most már várom a folytatást is, remélem lesz. Egyébként a Byrne kötetek előző sztorijának a végén akkor végül is a fickó nem más, mint a későbbi Kang. De most milyen kapcsolatban áll ő Reed apjával és akkor miért is "Fátum ivadéka" - ahogy Kang a Titkos Háborúban említi? Az ok, hogy ez a történet egy alternatív világban játszódik, de így is kusza. Jól össze van kavarva ez az egész. :D marvel.wikia.com -> itt például Kang, Nathaniel Richards néven található meg.
Kang
SithLord:
Üdv! Köszi a Lény 19.számát,talgaby! :worship:
Vicces volt,hogy pont a Dracula ijedt meg a Lénytől mikor az felvette kőpáncélos alakját.Maga a történet átlagosnak mondható,a grafika jó volt.
keildavid:
Ezer kösz a Lény 19. számért! :worship: :worship:
Bár először nem értettem, hogy a Lény történetnek mi köze lesz az F4 sorozathoz, de mint olvastam a főoldalon, majd ez is kiderül.
Ben Grimm említette, hogy azért maradt azon a bolygón, hogy megtudja, hogy hogyan tudott visszaváltozni a Ben Grimmé és vissza a Lénnyé.
És a történetben szerepelnek csupa horror szereplők. Pl. Drakula és a Múmia. Meg a végén Frankenstein. Bár annyi derült ki, hogy valaki a háttérben egy titokzatos személy irányítja az eseményeket, még a Drakula-kastélyában is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése