HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
grey gargoyle:
Énszerintem a karácsonyi számok legyenek karácsonykor, és ha úgy jön ki, akkor inkább utánna a közvetlen folytatás, ha úgy jön ki. A folytatásokra úgyis mindig várni kell, szóval ha kicsit többet várunk a fantastic force-ra nem lesz olyan egetrengető baj, Szerintem.
talgaby:
De, szobatársak... kb. öt percig. Az egyetemi napjaikon még tegeződést használok, de amúgy Reed és Sue nálam konzekvensen magázzák Fátumot, bár ő csak Reeddel magázódik. Igazság szerint az egész egymáshoz viszonyulásuk, beszédük alapján én meg a tegeződést tartom köztük hihetetlenül erőltetettnek, amikor az eredetin egy hülye is láthatja, hogy teljesen rideg, "szakmai" viszony van a kettő között, nem az a lekezelő stílus, amivel a szuperhősök viseltetnek az átlag szuperbűnöző iránt és fordítva.
Galamb:
Köszönöm szépen! először is a borító szerintem undorítoan hatásvadász lett azzal, hogy az élő Sue-t nem rakták rá, így aki nem ismerhette a sztorit, azt hitte valóban a napjaink beli Láthatatlan Nő az áldozat. A temetés kicsit erőltetetten drámai lett, a többi történés nekem bejött, kicsit lassú és hétköznapi lett a cselekmény, de néha ilyen is kell.
A honosítás is jó lett, bár Reed és Fátum magázódása kicsit bántotta a fülem, elvileg nem egyetemi szobatársak voltak?
Én szívesen olvasnám a karácsonyi sztorit ezútám, és kösz a lehetőséget, hogy választhatunk. :)
keildavid:
Ezer köszönet a Fantasztikus Négyes 562-ért! :worship: :worship:
Hát ez valóban szokatlan lehet, amikor az történt, hogy a Láthatatlan Nő meghalt. Bár pontosan a jövőbeli személy az, aki meghalt.
Fátum Doktorról eddig nem tudtam, hogy van neki egy mestere.
A főoldalon az a kérdés, hogy melyik jöjjön. A Fantastic Force v2 mehetne nyugodtan időrend szerint. Bár a következő F4 rész karácsonyi történet lesz, de nem tudom, hogy ki hogy gondolja. Talán más olvasók is elmondják a véleményüket.
Rebellis:
Köszi az új részt! Eddig nagyon bejött ez a sorozat, de ez a mostani rész jóval gyengébben muzsikált mint az elődei. Ennyi nyálas epizódot már rég nem láttam ilyen kevés oldalon. Richards jóságosabb lesz lassan mint Jézus, Ben randijáról pedig inkább nem is beszélek. Franklin karácsonyi listája jópofa volt, de kb. ez volt minden értékelhető ebből a huszonvalahány oldalból.
SPOILER: Fátum megemlíti hogy volt egy mestere aki ide tart? Ez milyen béna rész volt már basszus! Nem csak hogy klisés, de már a 70-es évek végén is nevetségesen hatott volna. A világ legöregebb gonosztevője? Ugyan már!
Imádom ezt az alkotó párost, de most Millarben hatalmasat csalódtam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése