HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (116/411) > >>

Summers:
Hááát a rajzra semmi panasz, de most könyörgöm, Fátumnak mestere? Fátumnak aki a legnagyobb genya, aki nem csak az F4 életét rontotta meg jó ég tudja hány sorozaton keresztül hanem az Angyalokon keresztül az X-eken át Pókemberéig mindenkit zaklatott. (még a kozmikus lényeket se ismerte el mesterének, mert ő Fátum és mindenki felett való) Ez nekem egy eléggé húzzunk le még egy bőrt húzás mert Fátummal kapcsolatban nincs perpill ötletünk.

A másik meg az a temetés.Anyám...Szerintem az előttem szólók mindent elmondtak ezzel kapcsolatban. Amit annak idején igen komoly írók és rajzolók felépítettek egyre inkább kezdik összetörni.Eleve ez a Föld 2 dolog is már nagyon erős volt, de az hogy "sírhat valaki a saját temetésén" az már kicsit görbe.(Meg ha jól emlékszem olvastam egy rész talán pont a zsákon amikor a Fáklya visszamegy az időben megmenteni Susant mert valami izé megöli, később pedig kiderül, hogy oké megmentette de a saját jövőét nem változtatta meg csak létrehozott egy új idősíkot ahol tovább él. Na így ez lehet nem is az ő jövője. Kicsit már kevernek itt mindent.) A klasszikus F4 történeteit még mindig sokkal jobbnak tartom(pl. a Galaktus per) mint ezt.Hiába próbálnak valami újat belevinni. Remélem legalább "a Mester" mutat valami olyat ami felpezsdíti a történetet, mert ez pl. nem volt jó...(bár ezek után tartok tőle, hogy nem)Szerintem legalábbis.

zozi56:
Ha jól rémlik, a Books of Doom szerint szobatársak lettek volna, de Doom mihelyt meglátta, hogy Reed beleolvasott a jegyzeteibe (úgy emlékszem, ez pár perc alatt bekövetkezett), hisztizett egyet, és elzavarta.

grey gargoyle:
Lehet, hogy nem voltak szobatársak, csak egy egyetemre jártak, egy évfolyamra, több hónapig vagy évig, amíg fátumnak meg nem sérült az arca, nem?

turkia:
Nekem is úgy rémlett. Azt gondoltam, hogy néhány hónapig együtt laktak és látták egymást májkrémes kenyeret kenni reggelente. ;D  Valahogy ez nem az a jellegzetes Fátum-pillanatkép...  ;D

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Október 18., 18:19:14 ---De, szobatársak... kb. öt percig.

--- Idézet vége ---
Valamiért azt hittem, több ideig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése