HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
SithLord:
Üdv! Köszi a 562.részt,talgaby! :worship:
Ehh,Fátumnak mestere lenne?!Nah erre nagyon kíváncsi leszek.Érdekes volt ez a rész,sok minden történt ,de a végekép ...Nagyon várom a folytatást!!!
talgaby:
Elég sok mindent tervezek én, pláne F4 kapcsán, de más kérdés, abból mennyi a megvalósítható. Szeretném én például teljessé tenni a komplett Lee-Kirby érát, de hacsak nem jön Peter P helyére valaki, aki megveszi, szkenneli és beírja a Masterworksöket, akkor nem lesz belőle már egy új rész sem. Az F4 v3-ak kapcsán is bejön, hogy egy részükből csak DCP-korszak előtti, zajos, kis felbontású, kis méretű szken létezik, és nem akarom a malac nevű felhasználó szörnyű haragját magamra vonni azzal, hogy nekikezdek a feljavítás ördögi folyamatának. (Plusz egy ilyen manőver kb. 3-400 munkaórát jelentene, amim már nincs, nem is beszélve arról, hogy rohadt macerás az ilyeneket már bubizni is, és eleget szívattam magam ilyen téren a következő két év F4-hez köthető What Ifjeinek előzetes retusmunkáival.) Meg mondjuk egy csomó még szkenben sincs meg nekem, és közel sem olyan könnyű hat-hét évnél régebbi számokat csak úgy előkaparni a neten.
turkia:
Vannak bőven :( arra is orkok, így van...
Szerintem meg akkor is van atomja. ;) Talán nem ő, de valami másodrangú tudós csak összedobott egyet-kettőt. Bár az is igaz, hogy neki egy atombomba már tényleg "nem pálya", túl alacsony hatásfokkal dolgozhat a szemében... szóval ha van is, inkább raktáron porosodik az AK-47-esek, meg a T-72-esek mellett. Megjegyzem, ez legyen a legnagyobb gondunk, hogy Latveria fegyverkészletéről csacsogunk. :D
Na, talgaby, de örülök, hogy ezt tervezed, nagyon érdekel a dolog! Bízom benned, szóval hajrá! :bravo:
(Ez a 300. hozzászólásom, nocsak...)
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Október 20., 12:02:46 --- de ja. :D A nyelv változó, a magyar néha felbukkan, de tudtommal a jelen állás szerint csak van ott egy jelentősebb magyar kisebbség, a nyelvük saját, a német és vmelyik szláv nyelv egy fura egyvelege
--- Idézet vége ---
Ez a keverék nyelv pont megfelel egy arra felé is nagy számban lévő népcsoportnak.
talgaby:
Ööö, nem, nem, soha nem is volt atomja. Teljesen más ágazatokban kutatott. A fő fegyverkutatási irányzata mindig is a robotika volt, meg persze a klasszikus időkben az energiafegyverek.
--- Idézet --- Ez miért nincs még fent az oldalon??????
--- Idézet vége ---
Egy elég összetett történetrendszer egy eleme. Mivel a doki lemondott az F4 v3-akról, talán lesz majd itt, amennyiben jövőre és 2012-ben lesz elegendő időm előkészíteni. De szeretném, mert köze van Valeria felbukkanásához a sorozatban, és mivel szerintem az a kiscsaj simán a legjobb karakter már most az egész bandában, jobb, mint Ben, így jó lenne megmutatni, hogyan keveredett egyáltalán az F4-sorozatba. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése