HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
turkia:
Akkor ez a történet szerepelni fog itt? Talán érdekes lehet.
talgaby:
Fátum letartóztatására egy másik sorozatban került sor. Egy BA-történet volt, de nem nagyon mondhatom el, melyik és hogy miért került sor rá.
turkia:
Gondolkodtam, hogy ha lenne egy új, egészséges Föld, akkor arra a legnagyobb ostoba debilség 8 milliárd embert átpakolni. Néhány évtized alatt lelakják a fáradságos munkával létrehozott bolygót. BŐVEN elég lenne az ideális, normális 500 millió - 1 milliárd emberi lény. Akkor tényleg paradicsomi körülményeket lehetne teremteni és ha valaki ezután is szennyezné a környezetet, ki kell emelni és ártalmatlanítani, átnevelni, vagy elpusztítani.
Más: nem néztem annyira utána, ezért kérdezem, hogy Fátum miért ül Hágában? Mert megölte az elrablóját és a kínzóját??? Nekem ez jogos önvédelemnek tűnik. Az Angyalok miért intéztek támadást Latveria ellen? :m-doom:
(Galactus már nem is tudom, hanyadik megaláztatásáról és elemként való felhasználásáról nem is írok semmit. Úgy látom, szerencsétlen Galactust már May nénin kívül szinte mindenki megölte legalább egyszer... Igazából az élete már nem is a bolygók felfalásáról, hanem a szuperhősök, meg kormányügynökök előli menekülésről szól. Egy kegyetlen vesszőfutás ez számára. :-\ :badteeth: )
Amúgy jó kis történet, a rajzok is rendben vannak. A két utazó bakizik a végén, mert a "bogár" nem faj, hanem egy rend neve. De ez legyen a legnagyobb bajunk egy képregénnyel!
Szóval köszi! :worship:
keildavid:
Köszi szépen az MK F4 34. számot! :worship: :worship:
Szórakoztató volt ez a történet. Érdekes, hogy az elején milyen vicces dolgok történnek, főleg amit Reed csinált. Hát igen, nem mindig lehet egy nyugodt nap, mert a többi F4 tagok észrevették a vészhívást, hogy valami nagy zűr van.
benya11:
Köszi az új F4-et!
Nekem bejött ez a rész, bár volt pár zavaró dolog, de azokat már előttem megemlítették.
Én a karácsonyi sztorinak örülnék, ha még ebben az évben jönne, úgyhogy erre szavazok. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése