HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (111/411) > >>

keildavid:
Köszi az F4 563. számot! :worship: :worship:
Az eleje olyan könnyed hangulata volt. Főleg, amikor kiderült a jó hír Ben Grimmről. Bár azt nem értem. Eddig úgy tudtam, hogy Alicia Masters volt Ben Grimm barátnője, de úgy néz ki a modern történetben nem jelent meg és valami tényleg megváltozott.
A bevezető oldal nekem tetszett. Valeria Richards blogja.
A második felében pedig komolyabb lett a helyzet. Főleg az a másik dimenziós jellegű esemény. Az még egyelőre rejtélyes maradt, hogy kik Fátum Doktor mesterei, akik már említve voltak.

Galamb:
Kösz az újabb Millar féle részt, a történet jó volt, csak azt sajnálom, hogy nem derült ki még a titok Debbie-ről. Gondolom szegény Ben pofára fog esni rendesen. Fátum mesteri nem semmik, a másik dimenzióbeli világ marha jól lett megrajzolva, amúgy is ütőssek a rajzok. A honosítás is zsír, :worship: :worship: :worship: 

SithLord:
Üdv! Köszi a 274.számot ,talgaby! :worship:
Kíváncsi vagyok,hogy az öreg szomszéd hölgy kinek fog telefonálni a szörnyszomszédok miatt?Bennek végül jól alakultak a dolgai.A szimbióta meg most fog új társat keresni.

keildavid:
Köszi az F4 245. számot! :worship: :worship:
Érdekes történet volt. Mert ebben továbbra is a Lény a főszereplő, a F4 többi tagja pedig háttérszereplők voltak. Persze, ez csak nézett kérdése.
A Lényről már mondtam, hogy inkább ő a főszereplő és találkozott azzal a Frankensteinnel.
A rajzokról majdnem úgy nézett ki, mintha más lenne a rajzoló. De az kiderült, hogy ezt is John Byrne rajzolta.
Amazonról pedig nem is tudtam, hogy képes visszaváltozni emberi formába. Mert ez nem többször fordult elő. Régebben talán csak egyszer-kétszer.

turkia:
Köszi, talgaby! Jó volt, kis, kellemes, rövid rész. Szokatlan módon Bennek van egy fogyasztható poénja a nevekkel kapcsolatban.
Amúgy nem tudom, mennyi a valószínűsége annak, hogy egy Terrax-szintű  (!) lény és több (általam 99%-ban ismeretlen) szuperbűnöző  műanyag székeken várakozzanak egy kopasz pasira...  :D
Várom a többit!!! :bravo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése