HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (110/411) > >>

keildavid:
Ezer köszi a Mi lett volna, ha...v1 #11-ért! :worship: :worship:
Jack Kirby nagyszerű képregényeket rajzolt és írt. Ebbe a Mi lett volna, ha...sorozatban is tényleg különlegeset talált ki.
Bár az szokatlan volt, hogy a Fantasztikus Négyesről kiderül, hogy mitől alakulna másképpen. Tudom, ez egy alternatív történet, de ugyanúgy kicsit elgondolkodtat, hogy érdekes, milyen lenne másképpen.

Gorgonita:
Mindkét F4 füzetet komáltam.  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 563.számot,talgaby! :worship:
Dramaturgiailag nagyon jól fel lett építve ez a rész,kezdve Bennel és az esküvőről.Olvasom itt lejebb,hogy nem minden oké a menyasszonnyal..ehh,nekem ez teljesen új lesz,mivel egyáltalán nem ismerem a történéseket.Aztán egy másik dimenzióban Fátum mesterei elintéznek mindenkit.És most gondolom kiszabadítják Fátumot és jön a bunyó!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veled!!!

keildavid:
Köszönet az Marvel Kalandok F4 35. számért! :worship: :worship:
Ez egy szórakoztató, könnyed volt ismét. Orrgo, aki az uralma alá akarta hajtani a Földet, érdekes volt, hogy kiderült, hogy neki milyen szerepe volt a jelenlegi történetben.
A szépségverseny zsűritagokból érdekes, hogy kik csatlakoztak. Az F4 bizonyára ott voltak. A jelenlegi történetben Johnny Storm poénjai viccesek voltak.

benya11:
Köszönet az F4 #563-ért!
Egyszerre volt nagyon laza és komoly ez a rész, de nekem bejött! :) Ben tényleg nagyon rákészül erre az esküvőre, de mi már sejtjük, hogy nem derült ki még minden a menyasszonyáról... Fátum mesterei nem semmik, elintéztek simán egy másik dimenzióbeli Földet. Kíváncsi vagyok már, hogy pontosan kik ők.
Várom a folytatást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése