HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
SithLord:
Üdv! Köszi a What if 11.részét,talgaby! :worship:
Na ez tényleg nem volt átlagosnak mondható történet,micsoda ötlet?! :headscratch:
Azért nem volt rossz,de nagyon különös és érdekes is volt egyben.
Ben Reilly:
Én is köszönöm szépen ezt a What if sztorit. :worship:
Galamb:
Oké, köszi a választ.
A tényleg fel is tűnt, hogy Kirby tisztára Ben Grimm-ként viselkedett, de azt eddig nem tudtam, hogy valójában a rajzolóról mintázták a karaktert. Jófej szövegei lehettek a valóságban. :)
talgaby:
Ő volt a kiadója. Kb. úgy képzeld el, mint idehaza a Nero Blanco Comixot Bayer Tónitól. Vagy kaine 11 történetét.
A személyiségek amúgy túlzóak, kicsit karakterre alakítottak. Flóról mindenki nagyon kedves nyilatkozatokat tett mindig, a Marvel lelkiismeretének tartották. Kirby viszont tényleg ilyen volt, sose titkolták, hogy a Lényt szinte egy az egyben róla mintázták az akcentusától kezdve a beszédstílusán és a morgolódós, de nagyszívű természetén át az állandó szivarozásig.
Galamb:
Kösz a what if-et, tényleg ütős volt az alapötlet, bár talán jobb leet volna úgy, hogy a világ amúgy realisztikus, és nem lettek volna se skrullok, se Torpedo. Arra azért kiváncsi lennék, mennyire tükrözte a valóságot a főszereplők személyisége (vajon Flo a valóságba is ilyen nyafka volt fiatalon?)
A honosítás király lett :worship: :worship:!
U.i: Nem tudtam nagyon kihámozni Flo Steinbergről szóló wikis részt, ugyhogy rákérdeznék, hogy tulajdonképpen ő hozta létre A Big apple comix-ot? (Egész jó karrier ahhoz képest, hogy titkárnőként kezdte) http://en.wikipedia.org/wiki/Flo_Steinberg
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése