HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (107/411) > >>

talgaby:
Fátum mestereivel nem is fogunk nagyon találkozni egészen júliusig.

keildavid:
Köszi az F4 564. számot! :worship: :worship:
Nekem tetszett ez a könnyed, karácsonyi történet. Ben Grimm szövegén én is nevettem. Tényleg olyan vicces volt. A borítón érdekes volt a figyelmeztető, amit Millar-Hitch írtak.
Fátum Doktorról és az említett mesterei most kimaradtak. Ez nem olyan baj. Mert néha jó egy ilyen könnyed történet is.

Galamb:
 Köszönöm, a karácsonyi mini első részét. A sztori lényegét talgaby összefoglalta a főoldalon, de szerintem annyira nem volt rossz sztori, meg különben is birom a kisvárosi horror sztorikat. Azon nevettem, hogy Bennek mi a legfontosabb a karácsonyban: a Tv nézés :)! Val blogbejegyzései a történetek elején szerintem egész jó ötlet, főleg,hogy összefoglalja a korábbi eseményeket. Az illusztráció is lejött (leszámítva, hogy Fáklyának a boritón olyan feje van szwsz mint egy jólakott napközis. :)) A honosítás pazar! :worship: :worship: :worship: 

talgaby:
Igen, az tényleg a felesége. És nem szabad elítélni valakit csak a külseje alapján. És amúgy is, téged nem szokott idegesíteni,amikor megzavarnak olvasás közben? ;D
Amúgy erre majd még visszatérünk a miniben.

grey gargoyle:
Ez a verem/barlang dolog nekem fel se tűnt, de nem is zavart, mert tudtam, hogy a Vault-ról van szó. Viszont ami engem érdekel, hogy az a bogárképű kicsoda a végén? Tényleg a felesége? Mert se a fickóról se másról nem találtam információt. De ha tényleg a felesége, akkor össze lehetne hozni Richard Deaconnal, alias a Léggyel. :) Jó páros lehetnének... jó gusztustalan. :P
Remélem nem spoilereztem el semmit, ha mégis akkor moderáljatok ki. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése