HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (106/411) > >>

talgaby:
Mondanám, hogy spoiler, de a következő borítón elég érzékletesen rajta van, hogy az előbbi.

Szeder:
Érdekes volt a Fantasztikus Négyes 564. Szeretem az olyan F4 sztorikat, ahol mint család szerepelnek, és mind együtt vannak.
Kíváncsi vagyok, hogy egy óriás szörny lesz a hunyó vagy egy idegen lény gyűjti a gyerekeket?

Rebellis:
Hali! Köszi a karácsonyi F4-et. Szeretem ezt a "kicsiny-rémes-falu" témát (és úgy tűnik, hogy minden amcsi írónak van valami vonzódása ehhez a témához, mert a Sliders-től kezdve Tia Carréra ereklye-fosztogatón át minden sorozatba volt már valami sötét titok egy tyúkszaros kis faluban) A kezdő képsorok voltak a legerősebbek, a poénok is jópofák voltak, de annyira sablonos az egész hogy mégsem tetszett ez a rész. Képtelen vagyok elhinni Reed-ről, hogy az első pillanatban amikor becsődöl valami elektronikus kütyü nem veti rá magát és épít egy radarállomást az erdő mellé pár pillanat alatt...Sue pedig ilyen múlttal és tapasztalattal hagyja magát megdumáltatni hogy a segítséget kérő nő csak feltűnési viszketegségben szenved, ráadásul egy olyan cukros-bácsi vigyorral néző öreg által, akire egy tulipánhagymát sem mernék rábízni. És melyik anya nem veti rá magát arra az emberre aki a gyermekei biztonságáról hadovál?! :headscratch:
 Szeretem ezt a sorozatot, de olyan hullámzó 24 oldal alatt is hogy borzalom. De a rajzok mindig szépek! :)

SithLord:
Üdv! Köszi a 564.részt,talgaby! :worship:
Mikor azt olvastam a terhes kismamás résznél,hogy "rossz lesz az íze"azt hittem nem jól látok... :nemtudom: Ez brutál történetnek indul..Kíváncsian várom a folytatást!!!

benya11:
Köszönet az F4 #564-ért!
Bejött ez a lazább, karácsonyi történet, de azért nem volt ez olyan eseménytelen sztori, ez a Korgo nagyon forral valamit. Csak arra még nem jöttem rá, hogy miért gyűjtik a gyerekeket...
Várom a jövő évi F4-eket! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése