HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Én is, de ez valami univerzális törvény lehet, hogy nem tudom egyszerre egy időben értelmes időközönként futtatni a Byrne-féle F4-et és a Póklányt. Pedig mindkettőt szó szerint már egy komplett gárda írta be.
gabo:
Szomorú!! Remélem sikerül beírót találni!!
talgaby:
Februárban jön a befejező, az egy marha jó kis önálló sztori lesz. :)
V6-ost nem tudom. Fordítása kész, de nincs beírója, én meg nem nagyon érek rá csinálni. Szóval hacsak nem jelentkezik rá valaki, az most megint állni fog.
gabo:
Örömömre szólgál, hogy találok még számomra jókis olvasatlan képregényeket! Most a F4 - Byrne vision v5 volt soron!
Nagyon jó kis történetek voltak, a Lény története érdekes, kiváncsi vagyok mikor tér vissza a csatavilágról??!! Ha jól tudom hamarosan jön a magyarul kiadott történet amikor az a fekete gömb magábanyel mindent....! Nekem az Annualban található történet tetszett a legjobban! Az X-Menben anno arról volt szó, hogy a Kree és a Skrull küldött meghalt!! Nem is tudtam milyen nagy harcot vívtak egymással a Holdon, a végén még barátok is lehettek volna.....!!! Ha jól tudom még egy történet van vissza ebből a kötetből, remélem nem kell sokat várni rá!!
Idén is lesz új v6-os kötet?? Talgaby-nak köszi a honosítást!!! :worship:
Szeder:
F4 1.sorozat #1-4
Köszönöm, nagyon jó, hogy a kezdeti történetek is fent vannnak és hogy meglehet nézni, honnan is indultak.
Nagyon tetszett:
Narrálás: "És most, miután felvázoltuk minden idők legnagyobb csatájának alapjait"
Lény, miután a Fáklya megdicsérte:"Nagy cucc! No, itt egy tízcentes, hozzá egy bögre kávét!"
És én a Pókembert tartottam egy viccses címnek:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése