HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (101/411) > >>

Farek:
Az, hogy Thor és Fátum hova tűnt, egy Thor évszámból derült ki, nem tudom, hogy talgaby végül tervbe vette-e annak a honosítását.

gabo:
Talgaby-nak és Genzo-nak köszi a Hősök Újjászületése - Fátum napja képregényt! Nekem ezek a képregények mindig is tetszettek, ez se kivétel! Kiváncsi vagyok Fátum mikor került vissza, főleg, hogy A visszatérésben Thorral együtt eltüntek valahova!? Várom a  folytatást! Köszi mégegyszer!

keildavid:
Köszi az F4 - Ellenfelek 3. részét! :worship: :worship:
A történetben valóban a Szuper-Skrull a főellenség. És nagyon gyorsan felpörögtek az események. Szuper-Skrull szándákairól is kiderült, hogy mi volt az.
A bevezető oldal részben vicces volt, ahol volt egy poénos megjegyzés.

Genzo:
Szívesen, örülök (és gondolom tg is örül) hogy tetszik. Ez valóban nem volt túl izgalmas füzet, de a folytatásban lesznek izgalmak, és még humorosabb momentumok is bőven. A két kedvenc füzetem ebből a miniből még csak ez után fog jönni, az egyik mindjárt a következő, második történet, ajánlom majd figyelmedbe. És persze a többi füzetet is, mert vagányak. :)

benya11:
Köszönet az Újjászületett Hősök:Fátum napja képregényért!
Sokat kellett várni rá, eddig nem indul rosszul, bár érdekesebb is lehetne. De még meglátjuk mi lesz a hátralévő részekben.
Várom a folytatást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése