HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
turkia:
Hú, köszi, ő lesz az. Az eddigi legjobb Fátum, amit valaha láttam. Na ezt is szívesen olvasnám magyarul kiadva... :rolleyes:
Valahogy nagyon sikerült egyedi ízt adni a karakternek, végre nem az a béna kockaszem a sisakon... :badteeth: meg nem elsősorban elcsépelten gonosznak tűnik, hanem rettentően hidegnek, amilyen valójában lenne. Szerintem sokkal ijesztőbb így.
talgaby:
Ez még a Straczynski-éra, annak a vége. Djurdjević lesz a rajzoló, ha minden igaz, akkor már ő vitte a sorozatot. Vagy ő segített be. De ez már nem Coipel, ő sokkal kerekebb formákat használ és kevésbé markáns árnyékokat.
turkia:
Azt nem tudom, de ezeken a kockákon Oklahoma sivatagos környezetét, meg a homokot szapulja. :)
http://thor.wikia.com/wiki/File:Dr-doom-thor-601.jpg
Na nekem eddig ez a Fátum ábrázolás a kedvencem. Gyönyörű rajz, sárga szem, körülötte árnyék, sólyom-szerű orr, komor maszk.
Ki lehet a rajzolója és melyik történet ez? Thor, Asgard...
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Március 13., 08:13:52 --- ( hát te bajszos Fantom? :D )
--- Idézet vége ---
Beírás közben Sepi rájött, hogy kimaradt egy oldal a fordításból. Ekkor tollat ragadott, és levelet írt Bengáliába, egy bizonyos Mr. Walker részére, amiben a Vándorló Szellem segítségét kérte... ő pedig egy titkos csatornán keresztül értesítette Mo-i unokatestvérét, a Bajszos Fantomot, hogy segítsen teljessé tenni a történetet :cool:
Amúgy eszembe jutott egy kérdés: vajon Fátum is utálja a homokot...? :hehe:
Timár Lénárd:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Március 13., 12:04:48 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Március 13., 11:03:37 ---Aha. Na és Thanos? Különben is, ne kötekedj, mert Mókuslány ráküld egy csapat mókust a mogyoróidra. :hehe:
--- Idézet vége ---
És mindezt a Szemlélő hitelesítette :D
--- Idézet vége ---
Akkor ez volt a harci indulója? :headscratch:
https://www.youtube.com/watch?v=DGKSqz9dv7o
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése