HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4 563.-at! :worship:
Fátum mesterei??? (Hol voltak eddig?) Érdekesnek ígérkezik a folytatás! Valami azt súgja nekem, hogy Fáti nem sokáig marad abban a cellában... :rolleyes:
Talgaby-nak köszönöm a MK F4 35.-öt! :worship:
Poénos rész volt, poénos beszólásokkal! :badteeth:
Talgaby-nak köszönöm még a What if vol. 1. 11.-et is! :worship:
Fárasztó story volt, 1-2 igazán jó poénnal! ;D
gabo:
Fantasztikus Négyes - Ellenfelek 3.: Kiváncsi vagyok, hogy a tervező pasinak, miért van ilyen rusnya, bogárképü felesége!? És még fel se tűnik neki?? Na mindegy csak kiderül! Nekem néha olyan érzésem van, mint amikor a Macskanőben, összeszedték a bűnözőket és kirakták egy másik bolygón! Reed is valami hasonlóra készül! Köszi a képregényt, kiváncsian várom a folytatást!
Galamb:
Tartozom egy köszönettel az Ellenfelek 3. részéért! Egész jó volt, aztt nem gondoltam, hogy Sue ilyen kemény tud lenni. Külön köszönet az összefoglalóért az elején!:)
talgaby:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Február 27., 19:50:48 ---Az, hogy Thor és Fátum hova tűnt, egy Thor évszámból derült ki, nem tudom, hogy talgaby végül tervbe vette-e annak a honosítását.
--- Idézet vége ---
Nem, és a belátható jövőben (2012 végéig) a kapcsolódó F4 v3-as részeket sem szándékozom, amik majd az Ötödik hét után jövő sztori felvezetését képezik. Letudom idén azt, ami a HR világában játszódik, és részemről többet ezt a sztorit látni se akarom.
Genzo:
Szívesen, gabo. Örülök (és gondolom tg is), hogy tetszik. A folytatásban sem fogsz csalódni remélhetőleg. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése