HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Galamb:
Én is köszönöm az első részt. Így elsre nem tűnt olyn rossznak, hogy korábban kellet volna befejezni. Ha folytatás ezen a színvonalon marad, én elégeett leszek. :worship: :worship:
keildavid:
Köszi a Fantasztikus Osztag v2 1. részét! :worship: :worship:
Látszik, hogy az első részbe már egyből kezdődött a probléma. Az Új-Föld hivatalos tulajai tényleg nem repesnek az örömtől. Főleg azzal a nyolcmilliárd hívatlan vendégekkel.
Hát igen, néha tényleg az van, hogy a Fantasztikus Osztagnak is lesznek nehézségeik.
A füzet végén vannak csupa leírások és vázlatok a Fantasztikus Osztag képregényről. Érdekes volt.
Várom a folytatást!
keildavid:
Ezer köszi az MK F4 36. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez a történet. Filmforgatások és szokás szerint van csupa sok poén és más zűrzavar. A történet valóban olyan volt, mint a Filmrém.
Tobin érdekes módon kitalálta az Ellen-F4-et. Bár igaz, egyből vége lett és ennyi volt erről a csapatról.
Asys:
Köszönöm a MK F4 36.-ot! :worship:
Huhh, ezt a részt még meg kell ,,emésztenem''... :badteeth:
Sok volt ez péntek délutánra! ;D
Talgaby-nak köszönöm továbbá az F4: Ellenfelek eddigi három részét! :worship:
Kicsit zavaros nekem ez a story... :rolleyes:
Az alapötlet jó (hogy mindenkitől DNS-t csórnak), de a megvalósítás... :dry:
Kíváncsi lennék pl. arra, hogy Klaw-tól hogyan vesznek mintát?
Szilárd hang a fickó, nem? :brow:
A fazon felesége meg WTF??? Azoknál a képeknél rendesen ledöbbentem... :headscratch:
(Az eddig oké, hogy valaki hipnotizálja őt; de ki és miért?)
Genzo:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Március 17., 10:19:46 ---Köszi a Rebel-t is,talgaby,Genzo! :worship: :worship:
Teljesen egyezem Farekkal,ez a Rebel se íze,se bűze...tele megválaszolatlan kérdésekkel,amint alattam Farek is feltárt.Remélem a többi Hősök újjászületése jobb és érthetőbb lesz(legalábbis nekem :badteeth: )
--- Idézet vége ---
Szívesen. :) Ezek a Heroes Reborn füzetek, amik még következnek, igen változó stílusúak, remélhetőleg találsz majd olyan részt, ami tetszeni fog. És te is, Farek, bár lehet, te már olvastad őket :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése