HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (95/411) > >>

Galamb:
Én is köszönöm! egész jó sztori volt, kiváncsi vagyok mi lehet az az Ashema. Egy kicsi thiányoltam a posztapok hangulatot, de így is bejött.  :worship: :worship: :worship:

keildavid:
Köszi a Hősök újjászületése: Mesterbűnözők című képregényt! :worship: :worship:
A Vörös Dinamó és Titánember a képen olyan arckinézetük volt, mint a Transformersben.
Az egész történetben ahogy látom, az derült ki, hogy a Mesterbűnözők sorsa mi lett az Újjászületett Hősök univerzumban.
A Hősök újjászületése fősorozat idején sok Bosszú Angyalai és F4 ellenségek felbukkantak és egymás után egyből eltűntek. Igaz, akkoriban kiderült, hogy mert volt más ellenség is. Pl. Galactus. De ez most nem tartozik ide.

Sok sikert kívánok nektek a további Hősök újjászületése képregények honosításához!

talgaby:
De, olyasmi. Főleg logótervezési szempontok játszottak szerepet benne.
Meg az, hogy a "Fantasztikus Erő" abszolút nem hangzik csapatnévnek. Mondjuk másrészt az is igaz, hogy a történetben ezt az egy alkalmat leszámítva a Szabadság-szobor tetején soha többé nem fogják így nevezni a csapatot (sőt, a következő felbukkanásukkor is az F4-ben megint Oltalmazókként utalnak rájuk).

Genzo:
Ööö, ez nem úgy volt, hogy a doki fordította Erőnek, és nem tűrt meg semmiféle változtatást? Lehet keverem valamivel, de valami ilyesmi rémlik.  :headscratch:

zozi56:
A csapat neve mikor változott Erőről Osztagra? Nem azért, mert nem tetszik, ellenkezőleg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése