HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Kang the Conqueror:
Hali!
Nemrég néztem át a John Byrne (egyik első számú kedvenc rajzolóm) korszakos sorozatmonstrumot. Már ami le van töltve nekem, még meg kell néznem, van-e, amiről lemaradtam az utóbbi időben. Ami azt illeti, mestermunka mindenki részéről és nagyon örülök neki, hogy honosítva lettek ezek a részek. Arra lennék kíváncsi, hogy lesznek-e még a Byrne érából bővítmények? És - hátha valaki tudja a választ - Fátum Doktor ezen kívül szerepel gyakrabban a Byrne sorozatban?
Sajnos nem nagyon követtem figyelemmel a többi honosítást a F4-t illetően. Rengeteg cucc van már így is a HZs-on, amiken utólag kellene (meg is teszem majd) átrágnom magam.
Üdv: Kang
Asys:
Én is köszönöm az F4-Ellenfelek negyedik részét! :worship:
Fura ez a story... :badteeth:
Néha olyan, mintha a vol. 1. paródiája lenne az egész, máskor meg teljesen emészthetőnek tűnik... :rolleyes:
A poénok időnként ütnek (Sue, mint anyatigris), de némelyik már-már fárasztó; pl. a gyerekek örökös elhelyezése valahová... :dry:
keildavid:
Köszi az F4 - Ellenfelek 4. részét! :worship: :worship:
Reed Richards úgy beszél, hogy valami lehet, hogy másképpen van a helyzet. A humoros szösszenet tényleg jó volt. Érdekes, hogy a háttérszereplők, akik a végén láthatók olyannak néznek ki, hogy nincs fontos szerepük. De persze nem így van. És még igaz, hogy nincs vége a mininek.
Várom a folytatást!
Galamb:
Köszsönöm az Ellenfelek újabb részét! Nagyon bejött ez a érzs is, főleg a humoros szösszenetek miatt, no meg a tervező "feleségének" kérdése is egyre izgalmasabb. :worship: :worship:
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Fantasztikus Osztag vol. 2. első részét! :worship:
Látom akcióban nem lesz hiány! :brow:
Logan nevelt fia egy Hulk-utód, én még mindig ezen mosolygok... ;D
Remek volt egy ilyen ,,Fastball'' manővert látni! :bravo:
Talgaby-nak és Genzo-nak köszönöm a HR: Mesterbűnözők képregényt is! :worship: :worship:
Forgószél még aránylag szimpatikus szereplő is volt! :rolleyes:
A két orosz páncélos és a Lovag elég ,,viccesen'' viselkedett... :badteeth:
A Radioaktív Ember nem sokat szöszmötölt az atlantisziakkal! :blink:
Fátum pedig hozta a szokásos formáját/tempóját... ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése