HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (91/411) > >>

keildavid:
Köszi a Fantasztikus Osztag v2 3. részét! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy eredetileg voltak ilyen jellegű hibák az amerikai képregényekbe. Pl. a 3. és 4. rész felcserélt borítója. Meg pár szövegbuborék, amik más képeken vannak. De ez már egy más jellegű dolog.
Tényleg igaz, hogy ez a csapat már nem is használja a Fantasztikus Osztag csoportnevet. A nőszemélyek, akik felbukkantak ellenségként tényleg furcsán viselkedtek. Erről nagyjából kiderült, hogy nem ugyanazok, akik ismerősek lehetnek.
Ha jól tudom, akkor ebből a minisorozatból már csak egy rész van hátra.

Asys:
Köszönöm a Fantasztikus osztag második részét!  :worship: :worship:

Nem semmi kalamajkába kerültek hőseink!  :brow:
Nem nagyon fognak unatkozni...  ;D
Jó a story, kőkemények az akciók; ütős, nyers humor van benne!  :bravo:

Köszönöm a MK F4 38.-at!  :worship: :worship:

Remek, ahogy a hősök (most éppen Reed) képességeit bemutatják!
Ezt nem fogom soha megérteni...  :dry:
Reed más dimenziókba utazik, bolygófaló földönkívülieket győz le, a Polgárháborúban létrehoz egy Thor-klónt! ; persze mindezt kisebb-nagyobb segítséggel, de nem képes Ben-t helyrehozni (hogy  kedve szerint ki-be kapcsolja az erejét)...

keildavid:
Köszi az MK F4 38. számot! :worship: :worship:
Nagyon jó volt ez a szórakoztató F4 történet. Az űrlény micsoda kihívást intézett Reed Richards-szal. Bár igaz, hogy a többi F4 tagok először nem akarták elfogadni, hogy Reed fogja egyedül megtenni, de persze nem volt más választásuk.
Meg közben Ben Grimm volt a narrátor, hogy mik zajlottak le. Főleg az, ami a Holdon történt.

Pepea:
Én szerintem, "3 csajszi" mind új klónok, mint új föld. Majd végén ki fog derülni, ha hamarosan fent lesz Hálózsákban a új képregények. ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantasztikus Osztag v2 2. számot.talgaby! :worship:
Nem volt rossz felvezetés a Hisztérikákhoz..Ehh,ha Hárpia ennyi gondot jelentett akkor,kíváncsian várom ,hogy a három csajszival miként boldogulnak!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése