HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (90/411) > >>

keildavid:
Elolvastam a Hősök Újjászületése: Ashema című részét! :worship: :worship:
Érdekes történet volt. Az elején még Ashemáról szólt a történet, de azután Fátum Doktor került főszerepre. De persze a végén is felbukkant Ashema.
Tetszett ez a képregény.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Asys:
Így van, Turkia; vannak érdekes dolgok...  :dry:

Én is köszönöm egyébként a Fantasztikus Osztag vol. 2. harmadik részét!  :worship:

Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez a story!  :badteeth:
Bár, néha én is úgy vagyok vele, hogy a készítők minden bizonnyal beszívott állapotban írták, rajzolták ezt a story-t, de aztán jön egy vagy két jó poén, beszólás, fordulat vagy ötlet ami miatt azt kell, hogy mondjam, jó kis képregény ez!  ;)

Galamb, Rozsi egy hasonló sérülésből felépül a Polgárháború alatt is!  :nezze:
Nitro robbanása után csak a csontváz marad vissza, hősünk pár oldal múlva viszont a sz.rt is kiveri Nitro-ból...
Szépen be is mutatják, ahogy visszanöveszt mindent; idegeket, aztán az izmokat, inakat, végül a bőrt, az érzékszerveket, stb.

turkia:
Asys hozzászólásáról nekem is eszembe jutott egy hasonló Fátummal kapcsolatban.
Kiborghadsereget hoz létre, űrhajót épít, elveszi a Túlontúli erejét, meggyógyítja Vihart, szinte a halálból visszahozva, de nem képes a saját arcán egy PLASZTIKAI MŰTÉTET végrehajtani???
:violent: :stupid:   
A Titkos Háborúban meg csöpögve néz a Varázslónőre és megkérdi, hogy meg tudná-e csinálni...
Jók ezek a képregényes bukták, amiket az írók elkövetnek a konfliktushelyzet megteremtése érdekében... meg ha annyira el akarja pusztítani Reed-et és kompániáját, miért nem rejt el egy atombombát a szomszédos postaépületben? Persze, bele akar röhögni a képébe, Fátumnak nincs isatombombája, meg Reed lézersztetoszkópja kiszúrná a bombát, meg különben is... :lol:  :rolleyes:

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantasztikus Osztag v2 3-t,talgaby! :worship:
Elég kemény dolgok voltak ebben a részben..emészteni kell őket.A mini továbbra is élvezetes,eseménydús,nekem nagyon tetszik!A végekép is brutál,és már csak egy rész van,hogy mindenre fény derüljön?Nagyon várom a folytatást!!!

Galamb:
Őőő, most komolyan Rozsinak fel kellene ebből is épülnie? :headscratch: Túlzásokba azért már ne essünk. Amúgy a történethez nem tudok sokkal többet hozzáfűzni, mint talgaby a hírben, egyszeri elolvasásra jó. 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése