HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (88/411) > >>

turkia:
Köszi a néma részt. Kicsit azért elálmosított, míg végignéztem...  :)

talgaby:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Július 11., 18:34:10 ---(Nem is gondoltam, hogy a Marvel Kalandok képregénybe előfordul ilyen is.)
--- Idézet vége ---
Az a vicces, hogy én se. És ma reggel harmadik alkalommal csodálkoztam rá erre. Kicsit fura is, hogy beírtam magam a kreditbe, de ebből látszik, hogy azokat igazság szerint a beírás elején szoktam csinálni és tömegesen. ;D

keildavid:
Köszönöm a Marvel Kalandok F4 39. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez a néma történet. Mert mint kiderült, ez egy szöveg nélküli képregény.(Nem is gondoltam, hogy a Marvel Kalandok képregénybe előfordul ilyen is.)
A képekből lehet látni, hogy miről szólt a történet és vicces jelenetek is voltak.

zoli:
Üdv,most néztem meg a ComicVine-n hogy mi lesz a Pókember füzetekben ,és mit láttam ....Lény fekete színű  lett ,mi történt  :headscratch: miért fekededet meg a Lény.Mi a fene történt vele

Asys:
Én is köszönöm a Hősök Újjászületése: Ashema című képregényt!  :worship:

Lándzsa jó karakter, okos és rendkívül erős; tökéletes ,,párja'' Fátum-nak!  :rolleyes:
Doom viszont nem arról híres, hogy sokáig megtűr valakit maga mellett; így én egy kicsit félek Lándzsa további sorsa miatt...  :-\
Fáti szerintem most is arra hajt, hogy nagy mennyiségű energiát=hatalmat szerezzen!  :brow:

Köszönöm továbbá az F4-Ellenfelek ötödik részét!  :worship:

Most már azért így a végére kezd összeállni a kép!  ;D
Azt viszont még mindig nem tudom, hogy ki vagy mi a ,,feleség''...  :dry:
Ben mennyit nyafog...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése