HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
turkia:
Érdekes rész volt, de izmok nélkül nem tudom, hogyan mozogna egy csontváz...az agy pedig nem egy tökéletesen lezárt üregben hever, ilyen fokú sérülések esetén annak is el kellene pusztulnia. :headscratch:
Amúgy nem rossz.
Asys:
Voltak benne érdekes dolgok, az biztos... ;D
Tudtommal izmok nélkül elég nehéz mozogni...
(Az agyát talán megvédte a koponyája, de hát akkor is!) :badteeth:
Az én kedvenc jelenetem az, amikor Natalie megpuszilja a nemrég még 4500 fokos lávafolyamban úszó Ultron-t...
A szerelem nem hűlt ki, az android viszont igen, pár pillanat alatt... :dry:
Galamb:
Oké! Tehát ha jól értem, Rozsiból csupán a csontjai maradtak meg, de azért tudott mászkállni, mert annyira menő, hogy még agy sem kell neki ehhez, szemről nem is beszélve. (mert az nem derült ki, hogy megmaradt volna az agya,) aztán Banner hozzávágta Gaia-hoz, aki ettől észhez tért, hip-hop meggyógyította Logant, aki akkora LatinCanadianlover, hogy még a föld anyját (így átvitt értelembe a saját rokonát) meg khm... "csinálta", és teherbe ejtette?
Valahogy csak talgaby szösszenetét tudom értékelni e rész kapcsán. Na meg a rajzok voltak jók.
Asys:
Köszönöm a MK F4 39.-et! :worship:
Bájos ,,Nuff said!'' történet volt, néhány jó poénnal és rendkívül kifejező grafikával! :rolleyes:
Továbbá köszönöm a Fantasztikus Osztag vol. 2. negyedik, befejező részét! :worship:
Nekem pozitív csalódás volt ez a sorozat! :bravo:
Jó párbeszédek, nagy csaták, remek karakterek (volt bennük azért potenciál) és jó megoldások
(lásd.: Ego elintézését), jelenetek voltak benne!
A vége azért durva volt, még most is le vagyok döbbenve... :blink:
Ez a kanadai fickó nem semmi... :badteeth:
keildavid:
Köszönöm a Fantasztikus Osztag v2 4. részét! :worship: :worship:
Látom, végül befejeződött ez a mini. A történetben minden szereplőknek volt fontos szerepük, hogy legyőzzék Egot és Gaeát.
Tényleg nem volt rossz, hogy a Fantasztikus Osztag hogyan másztak ki a kellemetlen helyzetből.
Ezek a főhősök fognak még szerepelni valamely sorozatba?
Érdekes módon nem tűnt fel sok olyan utalás, ami a Fantasztikus Négyes fősorozathoz is köze lenne.
És akkor ezután, ha jól tudom, jönni fog a Millar-Hitch F4 sorozat. (Igaz, pár részből már le van tudva, ami a Fantasztikus Osztag v2 után jön.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése