HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (84/411) > >>

KiD:
Talgaby nagyon szidta előre ezt a szériát, pedig ez a Fátum mestere dolog ígéretesnek tűnt anno. Mondjuk én nem is tudtam, hogy ez az alap széria, mikor elkezdtem olvasni a zsákon. Azt hittem, ultimate v valami. Ebben a részben kb. nem történt semmi, de Fátumnak és mesterének kapcsolata elég hülyén veszi ki magát. Mmint Doom nem tudta, hogy ez, amit eddig összehozott, ennek a fickónak nem fog tetszeni? Annyira jó tanítvány mégse lehetett akkor. Meg mintha a mester tanainak szellemiségét sem sajátította volna el... Az egyik gyilkolni, meg kínozni akar, úgy tűnik, a másik hatalmat...

keildavid:
Köszönöm a Fantasztikus Négyes 566. számot! :worship: :worship:
Fura, hogy hirtelen micsoda zűrzavar keletkezett. Pl. a fura jelenségek. És az is furcsa volt, hogy Fátum Doktor hogyan tért vissza, amikor legutóbb még börtönbe volt zárva. Bár erről van az egy utalás egyik szövegben.
Fátum mesteréről meg nem is gondoltam, hogy ilyen is létezett. Mark Millar tényleg érdekes, hogy miket kitalált ebbe a sorozatba.
A Fantasztikus Négyes képregény tényleg olyan sci-fi jellegű.

Várom a folytatást!

Asys:
Én is köszönöm az F4-Ellenfelek hatodik, befejező részét!  :worship:

Nem igazán ájultam el ettől a minitől, sokkal nagyobb csavarra számítottam...  :dry:
Fura ízlése van ennek az Alkotónak...  :badteeth:
A vége nem lett egy ,,Happy End''!
A végső bunyó pedig elég furcsára sikerült...
Mennyi szereplő (nem kevés), változatos erők és mégis, hiányérzetem volt...
Az író belerakott egy csomó gonoszt egy F4 márkájú turmixgép-be...  :badteeth:

keildavid:
Köszönöm a Fantasztikus Négyes - Ellenfelek 6. befejező részét! :worship: :worship:
Tényleg jó volt ez a mini. És érdekes módon gyorsan felpörögtek az események. Meg persze volt sok bunyó sok F4 ellenfelekkel.
Bár fura volt, hogy a legtöbb ellenfelek feladták és inkább visszamentek a celláikba. Sose gondoltam, hogy ilyen is előfordult. Mert ők gyakorlatilag erősek voltak.
Az Őrült Alkotóról pedig végül kiderült, hogy milyen terve volt.
Kirkman tényleg beletett érdekes csavart a történetbe.

Galamb:
Oké, köszi. Akkor rosszul emlékeztem. Nekem is ilyesmi rémlett, hogy mivel annyira rugalmas a teste, hogy nem nagyon lehet neki ártani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése