HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Galamb:
Én is köszönöm qaz újabb részt! Nekem nagyon tetszett! Szerintem zseniális volt, mikor Fátum beszólt a mesterének ezzel az egy momentummal szwsz összefoglalta Millar a karakter lényegét.
Summers:
Amúgy a beharangozódból idézve "A modern kori Fantasztikus Négyesekre eléggé rájár a rúd. Akárcsak a legelső szuperhős, Superman esetében, náluk is többször felmerült már, hogy a sorozat és a csapat alapkoncepciója elavult és nem lehet már velük megfelelő történeteket írni a mai közönség számára." szerintem az írókkal van a baj.
Jó Superman esetében talán lehet benne igazság, mert ahogy szerintem a legnépszerűbb akkor volt amikor meghalt, de ott is ha elvágnának néhány régi gyökeret lehet könnyebben célt érnének a népszerűsége felfuttatásával. Ugyanakkor ez is visszafelé sülhet el, mert azért láttuk, hogy a pl. a szegény agyonklónozott Pókember is elég kétélű fegyvernek bizonyult.
A modern kori F4 meg nekem kicsit olyan ámokfutás jellegű. Vagy ötlettelen írók kapják meg vagy pedig olyanok akik annyira meg akarják váltani a világot, hogy besül az egész. Pont ezt mondta Talgaby is. :) Sajna kicsit a Marvel zabigyereke lett a történet úgy érzem. Kicsit olyan jellege van mintha maga a szerkesztőség se tudná mihez kezdjen vele. Pedig azért a megsemmisülésnél láthatjuk, hogy a modern kori történetekre is vannak még jó írók.
Summers:
Hááát mit mondjak, még mindig idegenkedem ettől a Fátum mestere, dologtól,(mert elvégre hogy lehet a legrosszabb rossznak mestere ezzel így olyan csirának tüntetik fel) de kíváncsian várom mit fog kihozni belőle. De nekem ez már olyan Csillagkapu betegség, mindig volt egy gonoszabb goa'uld, ha egyik elhasználódott jött a másik. :)
Kíváncsi vagyok mennyire lesznek kemények, vagy ugyanaz lesz mint ami szokott 4 részig nem tudunk kitalálni semmit, agyba főbe vernek mindenkit, aztán Reed csinál egy kütyüt amivel megoldja. De csalódnék Millarban, ha ez sül ki belőle. Viszont a Szemlélő hullája az nagy ötlet volt. Bár kicsit fura, hogy a 616-os Szemlélő miért nem szól hogy gyerekek figyeljetek oda gebasz lesz mert eddig minden komoly zseni szuper gonosz érkezését lejelentette előre, na mindegy.
Viszont a zárójelenet, kicsit furira sikerült nekem. Egyrész csatlakozom az előttem szólóhoz, Doom nem vágta, hogy ez nem lesz valami boldog a mester attól amit eddig összehozott. A másik meg ha tudja milyen kemények akkor minek kezd el még pofázni. :badteeth:
Remélem kijön belőle valami jó de én még mindig kicsi koromra vissza emlékezzve a Galactus-Pert tartom a legjobb F4 storynak. Cáfoljon meg valaki.:)
talgaby:
Sajna nem is nagyon fogod tudni akkor sem, amikor kiderül. Abban az évben Millar csinált magának egy egész fura kis világot a marvel 616-on belül, és több sorozata is, amiket akkor írt, többé-kevésbé az F4-ben értek össze. Az Oltalmazókban lévő, jövőből jött csuklyás Ember/Logan valójában az xfanzine-os Old Man Logan címszereplője. Fátum mestere pedig - szerintem elmondhatom, mert sehol se honosították - a Marvel 1985 végén a Marvel 616-os világába átköltözött fickó lesz. És sajna kissé gyenge is lesz majd a leleplezés úgy, hogy ha valaki nem ismeri azt a minit.
SithLord:
Üdv! Köszi a F4 566.számát,talgaby :worship:
Ehh,csóri Ben,nem értem a leányzó reakcíóját,hisz kezdettől tisztában volt Ben külsőségével...valami nem stimmel itt..Ez Szemlélős dolog meg tényleg fura,szerintem tuti Fátum mesterének a keze van a dologban!Nagyon vártam,hogy ki lesz ez az úgynevezett mester..és nem lettem okosabb :badteeth: úgy néz ki,mint a Gyűrűk úrából aki Aragorn-t fogadta a Fekete Kapuknál...Mindenesetre várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veled!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése