HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (81/411) > >>

Farek:
Wanda hozta vissza a House of M végén, amikor elvette a mutánsok jó részének erejét. A képregényben nem volt látható, csak mondták, hogy így történt. Mondjuk hogy miért épp Sólyomszemet hozta vissza, és miért nem Víziót vagy éppen Hangyát, azt csak a szerkesztők tudják...

Summers:
A Warsong szégyen de nekem valahogy kimaradt. De Sólyomszem visszatért? Látszik, hogy az újkori Bosszú angyalokból már kimaradtam.És ő hogy támadt fel?:D

Galamb:

--- Idézetet írta: KiD - 2011. Augusztus 17., 09:46:34 ---Nem is tudom már melyik X képregényben volt egy sztori... Meghalt egy X-Man, azt hiszem Vészmadár, és a lánya közönyösen ült az Új mutáns/X Generáció/mittudomén melyik csoport tagjaként a tévé előtt, és jöttek a társai, hogy vigasztalják, mire ő megvonta a vállát, és közölte, hogy srácok, ez az X-Men, apu biztos fel fog támadni...

Semmi értelme ezeknek a sztoriknak, amíg csak a cég alapokiratiba nem foglalják, hogy megölt karaktert nem lehet visszahozni...

--- Idézet vége ---
Az X-faktorban, azon én is röhögtem, egy kicsit fricska volt szwsz.

talgaby:
Az Endsongnak évekkel ezelőtt kijött már a folytatása, a Warsong. Jean amúgy halott marad, most itt van helyette Hope.
Kapitány alatt kit értesz? Mert Steve Rogers vagy másfél-két éve visszatért. Ha meg Buckyra, ő épp csak most halt meg. Sólyomszem is visszatért már három-négy éve tán.

Summers:
Egyet értek! Indulj ki a Főnixből. Kíváncsi vagyok meddig bírják, hogy halott legyen. Az End song eléggé folytatás szagú, ahogy olvastam van is folytatása talán már. Vagy mondjuk Kapi se hiszem hogy 3 évnél tovább halott lesz (sajna :-\) bármennyire is azt akarják hogy hűű "jelentsen valamit a halála" az USA nem vevő rá, hogy népszerű hős hulla maradjon. Marvel Kapitányon és Sólyomszemen kívül nem is jut eszembe perpill senki aki masszívan hullának néz ki.
A Fáklyával is esz lesz tuti. Lassan már végig se lehet venni hány halott szuperhős szaladgál lábon. De a DC dettó kettő pepita. Superman, Hal Jordan, Flash, a Zöld Íjjász, és ez csak aki így hirtelen eszembe jutott.
De az etalon nálam még mindig a Zöld Manó. Átszúrta a röpdeszkája aztán jobban lett.:D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése