HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Summers:
Amikor a fáklya meghalt volt helyette valaki, vagy csak siratták egy évig? :D
KiD:
Kicsit Dragon Ball szaga van a sztorinak. Son goku még pár részen át érkezik, aztán legyakja a főgenyát. Ami nem tetszik a megjelenítésben, hogy pl. Fátum három oldalon kereztül áll szótlanul egy ajtó előtt. Tényleg ennyire rövidre akarják fogni a történéseket, vagy csak nem jutott semmi az eszükbe?
SithLord:
Üdv! Köszi a 567.részt,talgaby! :worship:
Ez a rész brutál jó volt,nagyon tetszett!!!Szinte érezni lehetett,hogy ez valami álom,vagy hallucináció amit Fátum átél.Annyira tökéletesnek tünt minden,hogy az már nagyon gyanús.Azt nem tudom,hogy egy ilyen erős karaktert,mint a Mester,hogyan lehet egyáltalában legyőzni?!A tanítványról ne is beszéljünk,mert tuti,hogy az is valami tápos ellenfél.Mindenesetre nagyon várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veled!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Summers - 2011. Szeptember 27., 11:26:59 ---Hát nem tudom. Nekem akkor is hogy Fátumnak mestere van ezt sose fogja bevenni az agyam. :)
--- Idézet vége ---
Nem vagy vele egyedül... :dry:
talgaby:
Summers: Persze. Odavész egy csatában a Negatív Zóna ellen. Most megy a találgatás, visszajön-e az FF 13. számában vagy csak elindítják ott a visszatérésének történetét.
Galamb: Nem, egyszerűen azzal jelezte, hogy ő most megcsinálja azt, amire Fátum képtelen volt 13 év alatt. A terve amúgy eléggé millari lesz, és nagy kár, hogy nem Millar írta meg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése