HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (73/411) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 568.számát,talgaby! :worship:
Végre kiderült,hogy kicsoda Fátum mestre,de nem lettem okosabb.. ;D  Iszonyat pörögnek az események.Ennek a Clyde Wynchamnak hihetetlen ereje van,már csak a Túlonlúlival lehet  egy lapon említeni.A galaxis szuperentitásai sem avatkoznak közbe,hogy egy ilyen rendkivüli képeségekkel bíró mutáns felbukkant?Nagyon kíváncsi leszek a befejezésre,hogy mi lesz ennek a vége?  :hehe:

keildavid:
Én is köszönöm a Fantasztikus Négyes 568. számot! :worship: :worship:
A történetben tényleg gyorsan pörögnek az események. Most egyre több derült ki, hogy kicsoda az úgynevezett Fátum mestere. És hogy ő milyen problémát okozhat a Fantasztikus Négyesnek.
És most olvasom, hogy hamarosan befejeződik ez a történetszakasz.
Várom a befejezést!

gabo:
Köszi a Fantasztikus Négyes 568-as részét! Kicsit a tempó nekem is gyors, pörögnek az események rendesen! Kár, hogy vége lesz ennek a történet folyamnak, szívesen olvasnám még! Halál Márki "eredete" érdekes! Vajon Reed és az F4 milyen megoldást talál a kialakult helyzetre? Clyde Wyncham szerepelt valamelyik F4 történetben?? Közi még egyszer!!!!!  :worship:

KiD:
A csata kezdete elég össze-vissza volt, és a rajz sem segít, hogy átláthatóbb legyen az összkép. Az hogy két szám alatt lerendezik a bulit, az egy vicc, ennyi felvezetés után. Pedig ígéretes (volt).

Summers:
Másnaposan már azt se veszi észre az ember  ;), hogy melyik topikba írn. Na szóval most a újra a jó helyre:

Jajj............ Miután az 1985-öt elolvastam többet vártam, titkon pedig tudtam, hogy már Millnar kiszállt. De nem. A Petunia néni még nem is volt rossz ötlet de az a harc, meg az a monologizálás. Jesszus. És most 2 részbe letudják? És csak nekem tűnik a fószer egy kicsit Antimonitor
koppintásának?

Amúgy a honosítás maxi respect

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése