HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (72/411) > >>

Ben Reilly:
Köszönöm szépen az F4-et. Éveztem.  :worship:

Galamb:
Hali! Köszönöm én is az újabb részt! Nagyjából minden gondolatomat leírták a fórum társak. Én nekem csak az tűnt fel, hogy mintha a többi világot, és beleértve az alternatív F4-eket inkább fizikálisan pusztította volna el a Mester, itt meg lelki terrorba kezd, (az írók ezzel adnak gondolom időt Reedéknek arra, hogy kitaláljanak valamit). Azérrt megnéztem volna, hogy mászik ki az F4 a bajból, ha Halál Márki simán öt perc alatt akarja kinyírni őket.   

Gorgonita:
Fátum dokira valóban ráférne némi renoválás. Úgy értem már Magneto is egy komplett Mutáns Testvériséget kommandírozott, a Pokoltűz Club gazdasági szövevényeiről nem is beszélve. Osborn megkapta a Hammert, Vipera a komplett Cobrát, Modok meg a szatyorfejűeket. De mit tud felmutatni Doom? Egy kastélyt, két falut, meg egy garázsban barkácsolt robot sereget? Kicsit eljárt már az idő a hobbiból hetente új csodafegyvert tervező gonoszok felett. Az ötlet, hogy mint nyuszit a kalapból előkapjunk egy eddig nem szerepeltetett, gonosz mestert, aki hatalmat, mélységet ad a karakternek, és fenyegetőbbé teszi azt, nálam bejövős.  Sajnos alapozás, átgondolt koncepció helyett ezúttal is csak hatásvadászatot kapunk. Azt viszont ahogy a szerzőtől megszokhattunk a sokmilliomodik hatványon. Milliónyi realitás elpusztítása? Galaxisok kitörlése egyetlen gondolattal? És közben valamennyi realitás összes omega osztályú teremtménye az új Avengers mozit nézte?
 Rég sírom már, hogy ennek a csapatnak alapos vérfrissítés kellene. Én odáig mennék, hogy magát Reed-et vonnám ki a számításból, és megnézném a forrófejű Fáklya hogy növeszt felelőségérzetet a vezetői pozícióhoz.
 Az hogy a családon kívül más teremtmények is a BB-be költöztek, megintcsak jó ötlet, de a Future Foundationban is látott jópofa figurák helyett, én bepróbálkoznék pár elfeledett, de felturbózható, megjavítható régi karakterrel. Amúgy a DC-s Secret Six vagy a PAD féle X- factor mintájára. Ideig óráig ellébecolhatnának a vendégszobákban, kissé megkavarva a csapat szívügyeit és hatalmi viszonyait. Valahogy úgy, ahogy Namor és Magneto is ott héderel Utópián.
 Vagy - régi vesszőparipám már - visszalőni a csapatot az űrbe ahonnan indultak, néhány eladást növelő vendégszereplővel, akik egy-egy út erejéig szinesítik ezt az old-school csapatot.
 Mert így a cím csak kínlódik az alsóbb eladási régiókban. Ezúttal is csak a Petúnia nénikés poén ült, a többi felejtős.

KiD:
Engem a képességei a Molekulaemberére emlékeztetnek. Még inkább Utazó Júdáséra, bár őt ugye az írók később visszabutították.

Blue S:
Köszönöm az F4 568. számát.
Először azt hittem, hogy Halál Márki egy idegen lény, de most kiderült, hogy tulajdonképpen ember.
Az viszont nem derül ki számomra, hogy mit is akar valójában. Elpusztítani a reményt? Mégis felajánlja Reednek, hogy az ő kómás állapotban ülő múltbeli másának megölésével megakadályozzon mindent?
Miért nézz ki úgy, mintha Tesco gazdaságos ropin tartották volna egész életében? Egy ekkora hatalmú lény nem tudott volna egy normális testet kreálni magának?
Egy pislogással elintézte a Föld legnagyobb hőseit? Hol volt ez az ember(?), mikor a Túlontúli fel s alá andalgott az univerzumban, azon morfondírozva, hogy taccsra vágja az egészet?
Mit szól a ténykedéséhez Thanos?

Megannyi kérdés, de tartok tőle, hogy csak kevésre kapok választ az utolsó részben.

Egyébként nekem bejöttek a rajzok (mindkét rajzolóé), csak az volt fura, hogy a stáblista olyan hosszú volt.  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése