HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Lehet, hogy Thor már simán csak azért beszél ilyen archaikusan, mert ez jobban bejön a nőknek :)
Szegény Ben dilemmája abszolút érthető, végül is neki ez tényleg egy ideális világ.
És szívesen, hamarosan jön a befejezés is.
Blue S:
Hatalmi Tényezők: Fantasztikus Négyes 4.7.
Mindig elmámulok azon, hogy Thor már mennyi ideje van a Földön és mégis milyen maradian beszél, de Loki még rajta is túltesz. (Legalább van egy dolog, amiben ő a jobb.) :lol:
Érdekes volt, hogy a hősök megkeresték az igazi testüket. Ben beszólása Víziónak nem volt szép, de azért elmosolyodtam rajta. Talán a Lény az, aki a legtöbbet veszthet, ha a hősök nyernek, gondolom, ezért is nem akar tudat alatt átváltozni.
A királynő mintha nem örülne annyira az új világrendnek. OK, molyojog, hogy ilyen aszép-olyan jó, de a reakciói nem olyan erőteljesek. A karaktere élettelibb volt a haldokló öregasszony szerepében.
Persze lehet, hogy a befejező részben majd rám cáfol. ;)
Köszönöm és várom a történet végét. :worship:
gabo:
Talgaby-nak és Genzo-nak köszönöm a Hősök Újjászületése - Ifjú társak történetét! Nekem eddig ez tetszett a legjobban!! Sajna a befejezésre most nincs időm, de már kíváncsian várom mi lesz a vége! Köszi még egyszer!!
keildavid:
Köszönöm a Hősök Újjászületése: Fátum történetet! :worship: :worship:
Nekem az furcsa, hogy az előző történetekbe felbukkantak néhány szereplők. Mint pl. a Megmaradtak, akik csak egy alkalommal szerepeltek, azután sehol. És persze a többi szereplők is hirtelenül nem bukkantak fel többé. Fátum és Ashema viszont még felbukkantak. Mint pl. a mostani történetbe.
Bár azt értem, hogy ez a Hősök Újjászületése alternatív univerzumnak számít, ahogy ez már a régi történetbe kiderült(Hősök Újjászületése - A Visszatérés).
Ha jól értem, akkor még nincs vége ennek a történet szakasznak. Mert olvastam, hogy még lesz pár minisorozat Fátum szereplésével.
Kíváncsi vagyok a további történetekre!
SithLord:
Üdv! Köszi a Hősök újjászületése: Fátum mostani epizódját,talgaby,Genzo! :worship:
Bevallom,számomra kicsit nehezen emészthető ez az egész Hősök újjászületése sztori.Valahogy olyan kesze-kusza,nagyjából értem,hogy mi miért történik,de mégis olyan fura az egész :headscratch: Végül is ez volt a hős Fátum történetének a lezárása.Megint hamvaiból feltámadó főnix madárként láthattuk,jól áll neki ez a szerep.
Azért félreértés ne essék kíváncsi vagyok a többi Hősök újjászületése történetre is!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése