HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Gyorsan olvastam át, de egyvalamit nem értek: Fátum AZ UTÁN ment el tanulni, hogy széttépte egy dinoszaurusz??? :headscratch:
Valahogy ez nekem nem tiszta... Mert a lelke meg az akara ugyan túlélhette, de elég gyatra lenne, ha az tanult voltna meg és lenne képes varázsolni... :dry:
Summers:
Hát nagyon gyatrán sikerült befejezni. Pedig jóval több lehetett volna benne. Fátum még poén is volt, de az hogy széttépte egy magelodon de ő elment tanulni és nagyon über lett. Hát... Valahogy olyan felemás és befejezetlen lett az egész. Viszont a honosítás maxi respect. Csak sajnálom, hogy ennyire futotta, a story. Ebből lehetett volna még akár egy F4 féle végítélet is. Főleg ekkora beharangozás után. A másik az hogy a Márki nekem kicsit Antimonitorra hajaz.
Ben Reilly:
Köszönöm az F4-et. :worship:
KiD:
Hát megmondom őszintén az ötlet nem volt olyan szörnyű, mint amire számítottam az előzetes szidalmak miatt, de a megvalósítás gyenge lett. Kár érte.
Ben Grimm esküvője... 3 kérdésem lenne. 1. Mi változott volna ahhoz képest, hogy járt a nővel? Eddig nem volt célpont, csak most, hogy elveszi? 2. Kinek az ötlete volt nagy csinnadrattát tartani az esküvő körül? Elmentek volna kettesben két tanúval valahova, azt szevasz. 3. Az előző kettőből következik. Ha eddig minden jó volt, hogy nem voltak házasok, a házasság pedig egyszerre mindent rosszá tett volna... akkor miért veszi el? Maradtak volna együtt házasság nélkül. Erőltetett.
Summers:
ÁÁÁÁ! Én mindjárt sírok! Ennyi. Ezt hozták ki belőle? Lett egy SzuperFátum és ennyi? És ez volt a nagy tragédia? Ben lefújta az esküvőt... ÁÁÁÁáááá Kész totál kiábrándultam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése