HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (68/411) > >>

talgaby:
Igen, jövőre jön a következő kötet. Aztán abban az évben jórészt annyi lesz az F4, meg talán lesz egy mini mellé. Fogalmam sincs, lesz-e még valaha időm normálisan beindítani azt a részleget, egyedül gorgiaszban lehet bízni, hogy tényleg át tud vállalni minden létező beírást onnan.

gabo:
Szép!! Mintha nem is ebben a dimenzióban történt volna! Kicsit nevetséges!!!!! Szóval akkor folytatódnak a John Byrne klasszikusok?!

talgaby:
-Sehogy, mert már a következő hónapban elfelejtették az egész történetet. (Sőt, az elmúlt négy szám eseményei az esküvőt leszámítva sosem történtek meg a kontinuitásban.)
-Valahol... valószínűleg a márki vagy Szuperfátum elpaterolta őket.
-Jóval utána. Már majdnem közvetlen a Titkos invázió előtt.
-Részünkről itt abbamarad. Innentől csak régebbi történetek kerülnek fel, a Hickman-érába én biztos nem fogok belekezdeni.

gabo:
Köszi az F4 569-es számát!! A vége nagy volt, Fátum bevadított ismét! Kíváncsi vagyok meddig tart ez szuper erő nála, és hogy tudják a hősök legyőzni ha összecsapnak?? Hol volt a többi hős ekkor?? Mikor játszódik a történet a Polgárháborúhoz képest?? Az F4 itt abbamarad, vagy folytatódik?? Köszi a magas színvonalú honosítást!!  :worship:

keildavid:
Köszönöm a Fantasztikus Négyes 569. számot! :worship: :worship:
Bár a történet tényleg túl gyorsan haladtak az események. Amikor Fátum mesterének a tanítványáról kiderült, hogy ki volt az titokban.
A rajzok viszont jók. Nekem tetszett ez a Stuart Immonen rajzok. Bár félig olyan volt a stílusa, mintha részben Bryan Hitch-é lenne. De ez persze csak nézőpont kérdése.

Ben Grimm esküvőjéről nem is gondoltam, hogy ilyen döntés keletkezett. Bár egy valami viszont nem világos. Úgy tudtam eddig, hogy Ben Grimm barátnője Alicia Masters volt, de a Millar-Hitch-érába fura módon nem szerepelt. És még nem is említik. Mintha nem is létezett volna. Erről valamely F4-be kiderült, hogy mi történt? Vagy talán egyszerűen az írók kitaláltak valamit és ezért más lett a F4 szereplők élete?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése