HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (67/411) > >>

turkia:
Az egyik utolsó képen szerepel a 2011-es dátum, ahol Ben kocsmában ül. A történet, ami ezek szerint 2009-ben íródott, nyilván az akkori közeljövőben játszódik. Nem érdekes amúgy.

Nekem a tegezés a logikus egymást fiatalkorukból ismerő embereknél (attól függetlenül, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz), de ez is csak egy részletkérdés, mint az előző.

talgaby:
Szerintem elnézted azt a dátumot, 2011. júliusában nem is létezett már ez a sorozat. 2009 nyarán jött ki ez a szám.
A magázódásról meg annyit, hogy az eredetiben is lesül, hogy von Doom és Reed magázzák egymást, hihetetlenül kimért minden beszélgetésük, talán az itteniek közül a 2006-os különszámban érződik ez. Az egyetemi éveknél is a megismerkedésüknél tegezést használtam, utána viszont, amikor Victor kirúgta Reedet a szobájukból, átváltottam távolságtartó magázásra.
És ismétlem: ennél újabb biztos nem lesz*, ha végzünk a Byrne-érával, csak '99-ig ugrunk előre.

*kieg.: Oké, egy füzet lesz, mert lazán kapcsolódik egy különszám ebbe az érába, de ott még mindig nem jöttem rá, hogyan lehet emberi szem számára elfogadhatóvá javítani azt a pixelhalmazt, amit szken néven megjelentettek a DCP-nél...

turkia:
Köszi a feltöltésért! Nagyon tetszett, egész érdekes történet.

Mindig furcsállom, ha Fátum és Nyíl magázódnak az egyetemi megismerkedés után, de ez legyen a legnagyobb baj!  :lol:
Fáklya és Ben megint hozták a szokásos "jópofán" beszólogatós stílusukat, de szerencsére Fátum került ki győztesként a dologból.  :cool:

A dátumokat néztem, ez egy egész friss történet! A 2011. júliusnál tűnt fel.

Még sok ilyet!

Blue S:
F4 569.:
Nekem egész bejött Halál Márki legyőzése. Fátum csele zseniális! Mikor közli, hogy ő sosem fog meghalni, az olyan, mintha magukhoz az olvasókhoz akarna kiszólni. Hogy hogyan volt képes életben maradni a Megalodon támadása után? Hm, talán mágia segítségével.
Az esküvő lezárásáról a többiekkel értek egyet. Rendben, több hős elvesztette már a barátnőjét, de azért Póki is megnősült Gwen halála után és a többieknek is volt új kapcsolata. Drámát akartak Ben szenvedéséből csinálni, de nem sikerült. 

Köszönet a honosításért. A jövőbeni terveket olvasva örömmel látom, hogy lesz még F4 az oldalon. :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-es 569.részét,talgaby! :worship:
Uhh,ezt emészteni kell rendesen.. :headscratch: ,így visszaolvastam minden előttem lévő hozzászólást.Mostmár nagyjából képben vagyok.A hirtelen lezárás ellenére tetszett ez a történet,főleg úgy,hogy Fátum megint überűl jött ki belőle. :hehe:
Örülök,hogy honosítottad,köszönet érte,talgaby!!! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése