Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 344504 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Re:Fantasztikus Négyes
« Válasz #1722 Dátum: 2011. November 25., 13:18:17 »
Az egyik utolsó képen szerepel a 2011-es dátum, ahol Ben kocsmában ül. A történet, ami ezek szerint 2009-ben íródott, nyilván az akkori közeljövőben játszódik. Nem érdekes amúgy.

Nekem a tegezés a logikus egymást fiatalkorukból ismerő embereknél (attól függetlenül, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz), de ez is csak egy részletkérdés, mint az előző.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1721 Dátum: 2011. November 25., 11:26:02 »
Szerintem elnézted azt a dátumot, 2011. júliusában nem is létezett már ez a sorozat. 2009 nyarán jött ki ez a szám.
A magázódásról meg annyit, hogy az eredetiben is lesül, hogy von Doom és Reed magázzák egymást, hihetetlenül kimért minden beszélgetésük, talán az itteniek közül a 2006-os különszámban érződik ez. Az egyetemi éveknél is a megismerkedésüknél tegezést használtam, utána viszont, amikor Victor kirúgta Reedet a szobájukból, átváltottam távolságtartó magázásra.
És ismétlem: ennél újabb biztos nem lesz*, ha végzünk a Byrne-érával, csak '99-ig ugrunk előre.

*kieg.: Oké, egy füzet lesz, mert lazán kapcsolódik egy különszám ebbe az érába, de ott még mindig nem jöttem rá, hogyan lehet emberi szem számára elfogadhatóvá javítani azt a pixelhalmazt, amit szken néven megjelentettek a DCP-nél...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1720 Dátum: 2011. November 25., 10:43:19 »
Köszi a feltöltésért! Nagyon tetszett, egész érdekes történet.

Mindig furcsállom, ha Fátum és Nyíl magázódnak az egyetemi megismerkedés után, de ez legyen a legnagyobb baj!  :lol:
Fáklya és Ben megint hozták a szokásos "jópofán" beszólogatós stílusukat, de szerencsére Fátum került ki győztesként a dologból.  :cool:

A dátumokat néztem, ez egy egész friss történet! A 2011. júliusnál tűnt fel.

Még sok ilyet!
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Blue S

• Venom
« Válasz #1719 Dátum: 2011. November 23., 12:00:07 »
F4 569.:
Nekem egész bejött Halál Márki legyőzése. Fátum csele zseniális! Mikor közli, hogy ő sosem fog meghalni, az olyan, mintha magukhoz az olvasókhoz akarna kiszólni. Hogy hogyan volt képes életben maradni a Megalodon támadása után? Hm, talán mágia segítségével.
Az esküvő lezárásáról a többiekkel értek egyet. Rendben, több hős elvesztette már a barátnőjét, de azért Póki is megnősült Gwen halála után és a többieknek is volt új kapcsolata. Drámát akartak Ben szenvedéséből csinálni, de nem sikerült. 

Köszönet a honosításért. A jövőbeni terveket olvasva örömmel látom, hogy lesz még F4 az oldalon. :worship:

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1718 Dátum: 2011. November 23., 10:18:39 »
Üdv! Köszi a F4-es 569.részét,talgaby! :worship:
Uhh,ezt emészteni kell rendesen.. :headscratch: ,így visszaolvastam minden előttem lévő hozzászólást.Mostmár nagyjából képben vagyok.A hirtelen lezárás ellenére tetszett ez a történet,főleg úgy,hogy Fátum megint überűl jött ki belőle. :hehe:
Örülök,hogy honosítottad,köszönet érte,talgaby!!! :worship:

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1717 Dátum: 2011. November 22., 18:07:51 »
Igen, jövőre jön a következő kötet. Aztán abban az évben jórészt annyi lesz az F4, meg talán lesz egy mini mellé. Fogalmam sincs, lesz-e még valaha időm normálisan beindítani azt a részleget, egyedül gorgiaszban lehet bízni, hogy tényleg át tud vállalni minden létező beírást onnan.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #1716 Dátum: 2011. November 22., 16:54:07 »
Szép!! Mintha nem is ebben a dimenzióban történt volna! Kicsit nevetséges!!!!! Szóval akkor folytatódnak a John Byrne klasszikusok?!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1715 Dátum: 2011. November 22., 16:49:26 »
-Sehogy, mert már a következő hónapban elfelejtették az egész történetet. (Sőt, az elmúlt négy szám eseményei az esküvőt leszámítva sosem történtek meg a kontinuitásban.)
-Valahol... valószínűleg a márki vagy Szuperfátum elpaterolta őket.
-Jóval utána. Már majdnem közvetlen a Titkos invázió előtt.
-Részünkről itt abbamarad. Innentől csak régebbi történetek kerülnek fel, a Hickman-érába én biztos nem fogok belekezdeni.

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #1714 Dátum: 2011. November 22., 16:41:49 »
Köszi az F4 569-es számát!! A vége nagy volt, Fátum bevadított ismét! Kíváncsi vagyok meddig tart ez szuper erő nála, és hogy tudják a hősök legyőzni ha összecsapnak?? Hol volt a többi hős ekkor?? Mikor játszódik a történet a Polgárháborúhoz képest?? Az F4 itt abbamarad, vagy folytatódik?? Köszi a magas színvonalú honosítást!!  :worship:

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1713 Dátum: 2011. November 21., 20:28:14 »
Köszönöm a Fantasztikus Négyes 569. számot! :worship: :worship:
Bár a történet tényleg túl gyorsan haladtak az események. Amikor Fátum mesterének a tanítványáról kiderült, hogy ki volt az titokban.
A rajzok viszont jók. Nekem tetszett ez a Stuart Immonen rajzok. Bár félig olyan volt a stílusa, mintha részben Bryan Hitch-é lenne. De ez persze csak nézőpont kérdése.

Ben Grimm esküvőjéről nem is gondoltam, hogy ilyen döntés keletkezett. Bár egy valami viszont nem világos. Úgy tudtam eddig, hogy Ben Grimm barátnője Alicia Masters volt, de a Millar-Hitch-érába fura módon nem szerepelt. És még nem is említik. Mintha nem is létezett volna. Erről valamely F4-be kiderült, hogy mi történt? Vagy talán egyszerűen az írók kitaláltak valamit és ezért más lett a F4 szereplők élete?
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1712 Dátum: 2011. November 21., 20:13:19 »
 Hát mindent elmondtak a többiek, igazán dicsérni tényleg, csak a te munkádat lehet benne talgaby. Nekem olyan érzésem volt, mintha ez az egész felfújt sztori csak Fátum röhejes feltuningolására ment volna ki.
 Az esküvő körüli mizéria is tényleg nagy hülyeség volt, KiD gondolatát még azzal egészíteném ki, hogy a regisztrált hősök miért a jelmezeikben jelentek meg az esküvőn (pl: Pókfejnél nem azon múlik, hogy le tud-e verni valakit, hogy rajta van-e a piros-kék jégeralsó.)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1711 Dátum: 2011. November 21., 19:32:43 »
Nehéz volna, mert Hickman még most is írja. De ami nálam végleg leverte a biztosítékot, az egy sarkköri civilizáció felfedezésének története volt, melynek tagjai több tízezer éve teljes elszigeteltségben éltek a víz alatt, egy gyökeresen eltérő evolúciós utat jártak be, ennek ellenére királyuk van, aki a víz alatt is trónuson ül, koronát visel, ja, és angolul beszél. Nem telepátia, angolul beszél. Ez már a negyvenes években is röhejes lett volna, de Hickman vérkomolyan gondolta. Az olyan apróságok meg, mely szerint az egyik történetben van egy földalatti város, ami a felszínre érve az F4 szerint olyan sugárzással borítaná be az amerikai kontinenseket, ami végzetes lenne a lakosságra, a csapat úgy otthagy a sztori végén, mint a huzat... miután az amúgy felmegy a felszínre és sugároz. És ez csak két példa arra, milyen önellentmondások és marhaságok vannak az egészben. Sokan amúgy kedvelik ezt a szakaszt és dicsérik Hickmant, mert ő legalább tényleg új dolgokat talált ki - és ez igaz, ráadásul voltak közte igazából jó és jól megvalósított ötletek - ám attól még az idióta sztorik azok idióta sztorik maradnak.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #1710 Dátum: 2011. November 21., 19:27:12 »
Talgaby, összefoglalnád, mi szörnyűségek jöttek utána?

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #1709 Dátum: 2011. November 21., 18:47:06 »
Fáti ezután meddig volt überfáti?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1708 Dátum: 2011. November 21., 18:37:23 »
Persze, ebből rengeteg minden lehetett volna, ha a szerkesztőség hagyja befejezni, meg ha Millar nem un rá másfél év után. És hiszitek vagy sem, amik itt vannak, azok még mindig a józanság alappillérei amellett, amiket az utána következő író, Hickman kitalált a sorozatban. csak azt már tényleg nem fogom honosítani, innentől hosszú távon a legmodernebb F4, ami ide ki fog tőlem kerülni, az a v3-as széria lesz. De az még a 2014. utáni jövő zenéje lesz, ha lesz.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1707 Dátum: 2011. November 21., 18:35:14 »
Gyorsan olvastam át, de egyvalamit nem értek: Fátum AZ UTÁN ment el tanulni, hogy széttépte egy dinoszaurusz???  :headscratch:
Valahogy ez nekem nem tiszta... Mert a lelke meg az akara ugyan túlélhette, de elég gyatra lenne, ha az tanult voltna meg és lenne képes varázsolni...  :dry:
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #1706 Dátum: 2011. November 21., 18:32:42 »
Hát nagyon gyatrán sikerült befejezni. Pedig jóval több lehetett volna benne. Fátum még poén is volt, de az hogy széttépte egy magelodon de ő elment tanulni és nagyon über lett. Hát...  Valahogy olyan felemás és befejezetlen lett az egész. Viszont a honosítás maxi respect. Csak sajnálom, hogy ennyire futotta, a story. Ebből lehetett volna még akár egy F4 féle végítélet is. Főleg ekkora beharangozás után.  A másik az hogy a Márki nekem kicsit Antimonitorra hajaz.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1705 Dátum: 2011. November 21., 18:14:02 »
Köszönöm az F4-et.  :worship:

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1704 Dátum: 2011. November 21., 17:55:38 »
Hát megmondom őszintén az ötlet nem volt olyan szörnyű, mint amire számítottam az előzetes szidalmak miatt, de a megvalósítás gyenge lett. Kár érte.

Ben Grimm esküvője... 3 kérdésem lenne. 1. Mi változott volna ahhoz képest, hogy járt a nővel? Eddig nem volt célpont, csak most, hogy elveszi? 2. Kinek az ötlete volt nagy csinnadrattát tartani az esküvő körül? Elmentek volna kettesben két tanúval valahova, azt szevasz. 3. Az előző kettőből következik. Ha eddig minden jó volt, hogy nem voltak házasok, a házasság pedig egyszerre mindent rosszá tett volna... akkor miért veszi el? Maradtak volna együtt házasság nélkül. Erőltetett.

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #1703 Dátum: 2011. November 21., 16:34:08 »
ÁÁÁÁ! Én mindjárt sírok! Ennyi. Ezt hozták ki belőle? Lett egy SzuperFátum és ennyi? És ez volt a nagy tragédia? Ben lefújta az esküvőt... ÁÁÁÁáááá Kész totál kiábrándultam.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1702 Dátum: 2011. November 19., 14:31:27 »
Lehet, hogy Thor már simán csak azért beszél ilyen archaikusan, mert ez jobban bejön a nőknek :)
Szegény Ben dilemmája abszolút érthető, végül is neki ez tényleg egy ideális világ.

És szívesen, hamarosan jön a befejezés is.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Blue S

• Venom
« Válasz #1701 Dátum: 2011. November 18., 22:16:58 »
Hatalmi Tényezők: Fantasztikus Négyes 4.7.
Mindig elmámulok azon, hogy Thor már mennyi ideje van a Földön és mégis milyen maradian beszél, de Loki még rajta is túltesz. (Legalább van egy dolog, amiben ő a jobb.)  :lol:
Érdekes volt, hogy a hősök megkeresték az igazi testüket. Ben beszólása Víziónak nem volt szép, de azért elmosolyodtam rajta. Talán a Lény az, aki a legtöbbet veszthet, ha a hősök nyernek, gondolom, ezért is nem akar tudat alatt átváltozni.
A királynő mintha nem örülne annyira az új világrendnek. OK, molyojog, hogy ilyen aszép-olyan jó, de a reakciói nem olyan erőteljesek. A karaktere élettelibb volt a haldokló öregasszony szerepében.
Persze lehet, hogy a befejező részben majd rám cáfol.  ;)
Köszönöm és várom a történet végét.  :worship:

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #1700 Dátum: 2011. November 17., 17:26:53 »
Talgaby-nak és Genzo-nak köszönöm a Hősök Újjászületése - Ifjú társak történetét! Nekem eddig ez tetszett a legjobban!! Sajna a befejezésre most nincs időm, de már kíváncsian várom mi lesz a vége! Köszi még egyszer!!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1699 Dátum: 2011. November 10., 20:20:11 »
Köszönöm a Hősök Újjászületése: Fátum történetet! :worship: :worship:
Nekem az furcsa, hogy az előző történetekbe felbukkantak néhány szereplők. Mint pl. a Megmaradtak, akik csak egy alkalommal szerepeltek, azután sehol. És persze a többi szereplők is hirtelenül nem bukkantak fel többé. Fátum és Ashema viszont még felbukkantak. Mint pl. a mostani történetbe.
Bár azt értem, hogy ez a Hősök Újjászületése alternatív univerzumnak számít, ahogy ez már a régi történetbe kiderült(Hősök Újjászületése - A Visszatérés).
Ha jól értem, akkor még nincs vége ennek a történet szakasznak. Mert olvastam, hogy még lesz pár minisorozat Fátum szereplésével.
Kíváncsi vagyok a további történetekre!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1698 Dátum: 2011. November 08., 10:11:44 »
Üdv! Köszi a Hősök újjászületése: Fátum mostani epizódját,talgaby,Genzo! :worship:
Bevallom,számomra kicsit nehezen emészthető ez az egész Hősök újjászületése sztori.Valahogy olyan kesze-kusza,nagyjából értem,hogy mi miért történik,de mégis olyan fura az egész :headscratch: Végül is ez volt a hős Fátum történetének a lezárása.Megint hamvaiból feltámadó főnix madárként láthattuk,jól áll neki ez a szerep.
Azért félreértés ne essék kíváncsi vagyok a többi Hősök újjászületése történetre is!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1697 Dátum: 2011. Október 27., 17:37:59 »
Köszönöm szépen az F4-et. Éveztem.  :worship:

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1696 Dátum: 2011. Október 27., 06:33:05 »
Hali! Köszönöm én is az újabb részt! Nagyjából minden gondolatomat leírták a fórum társak. Én nekem csak az tűnt fel, hogy mintha a többi világot, és beleértve az alternatív F4-eket inkább fizikálisan pusztította volna el a Mester, itt meg lelki terrorba kezd, (az írók ezzel adnak gondolom időt Reedéknek arra, hogy kitaláljanak valamit). Azérrt megnéztem volna, hogy mászik ki az F4 a bajból, ha Halál Márki simán öt perc alatt akarja kinyírni őket.   
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1695 Dátum: 2011. Október 25., 23:22:58 »
Fátum dokira valóban ráférne némi renoválás. Úgy értem már Magneto is egy komplett Mutáns Testvériséget kommandírozott, a Pokoltűz Club gazdasági szövevényeiről nem is beszélve. Osborn megkapta a Hammert, Vipera a komplett Cobrát, Modok meg a szatyorfejűeket. De mit tud felmutatni Doom? Egy kastélyt, két falut, meg egy garázsban barkácsolt robot sereget? Kicsit eljárt már az idő a hobbiból hetente új csodafegyvert tervező gonoszok felett. Az ötlet, hogy mint nyuszit a kalapból előkapjunk egy eddig nem szerepeltetett, gonosz mestert, aki hatalmat, mélységet ad a karakternek, és fenyegetőbbé teszi azt, nálam bejövős.  Sajnos alapozás, átgondolt koncepció helyett ezúttal is csak hatásvadászatot kapunk. Azt viszont ahogy a szerzőtől megszokhattunk a sokmilliomodik hatványon. Milliónyi realitás elpusztítása? Galaxisok kitörlése egyetlen gondolattal? És közben valamennyi realitás összes omega osztályú teremtménye az új Avengers mozit nézte?
 Rég sírom már, hogy ennek a csapatnak alapos vérfrissítés kellene. Én odáig mennék, hogy magát Reed-et vonnám ki a számításból, és megnézném a forrófejű Fáklya hogy növeszt felelőségérzetet a vezetői pozícióhoz.
 Az hogy a családon kívül más teremtmények is a BB-be költöztek, megintcsak jó ötlet, de a Future Foundationban is látott jópofa figurák helyett, én bepróbálkoznék pár elfeledett, de felturbózható, megjavítható régi karakterrel. Amúgy a DC-s Secret Six vagy a PAD féle X- factor mintájára. Ideig óráig ellébecolhatnának a vendégszobákban, kissé megkavarva a csapat szívügyeit és hatalmi viszonyait. Valahogy úgy, ahogy Namor és Magneto is ott héderel Utópián.
 Vagy - régi vesszőparipám már - visszalőni a csapatot az űrbe ahonnan indultak, néhány eladást növelő vendégszereplővel, akik egy-egy út erejéig szinesítik ezt az old-school csapatot.
 Mert így a cím csak kínlódik az alsóbb eladási régiókban. Ezúttal is csak a Petúnia nénikés poén ült, a többi felejtős.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1694 Dátum: 2011. Október 25., 14:11:51 »
Engem a képességei a Molekulaemberére emlékeztetnek. Még inkább Utazó Júdáséra, bár őt ugye az írók később visszabutították.

Nem elérhető Blue S

• Venom
« Válasz #1693 Dátum: 2011. Október 25., 14:04:14 »
Köszönöm az F4 568. számát.
Először azt hittem, hogy Halál Márki egy idegen lény, de most kiderült, hogy tulajdonképpen ember.
Az viszont nem derül ki számomra, hogy mit is akar valójában. Elpusztítani a reményt? Mégis felajánlja Reednek, hogy az ő kómás állapotban ülő múltbeli másának megölésével megakadályozzon mindent?
Miért nézz ki úgy, mintha Tesco gazdaságos ropin tartották volna egész életében? Egy ekkora hatalmú lény nem tudott volna egy normális testet kreálni magának?
Egy pislogással elintézte a Föld legnagyobb hőseit? Hol volt ez az ember(?), mikor a Túlontúli fel s alá andalgott az univerzumban, azon morfondírozva, hogy taccsra vágja az egészet?
Mit szól a ténykedéséhez Thanos?

Megannyi kérdés, de tartok tőle, hogy csak kevésre kapok választ az utolsó részben.

Egyébként nekem bejöttek a rajzok (mindkét rajzolóé), csak az volt fura, hogy a stáblista olyan hosszú volt.  :lol: