HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Predash:
talgaby:
A kimaradt részekkel kapcsolatban kb. kérdésenként más választ adnék. Van, amikor már a hátam közepére se kívánom ezt a sorozatot, mert eléggé sok vele a macera beírásilag, van, amikor meg úgy érzem, csak teljessé kéne tenni, már csak azért is, mert vannak a kimaradtak között olyanok, amik önmagukban nem rosszak, csak épp ott, ahol vannak, nem illenek a sorozatba. (Mondjuk ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ez esetben meg kéne csinálnom a dimenzióugrós részt is, amiben egy három oldalas szösszenetben fél paneles, képbe rajzolt szövegeket kellene retusálnom tucatszámra, és a kedvem megint jó alaposan megcsappan.)
gabo:
Marvel Kalandok - Fantasztikus Négyes 41: Köszi a dinós részt ! Mosolyogtató történet, a vörös T-Rex és a Lény barátságáról! Csak annyi kérdésem lenne, hogy ha véget ér ez a sorozat a kimaradt részeket tervezitek honosítani? Köszi még egyszer! Ezzel a Marvelt befejeztem, várnak a kimaradt DC-k! :worship: ;D
talgaby:
Nem, csak történt egy baki. Vagyis konkrétan elcsesztem valamit. Már folyik a javítás.
Pepea:
Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes, mindenhol pixelesek, rossz színek, mi történt? Nem megint vírus támadott? :(
Jó lenne, ha megnézzétek adminok, vagy gépemmel van gond? :nemtudom:
Üdv, Pepea
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése