HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (63/411) > >>

talgaby:
Ó, dehogynem. Egyszer egész családostul. Zaklasd az allcomicsot azért a sztoriért, ha érdekel, ők foglalják.

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-es 11.számát,talgaby,Peter P! :worship: :worship:
Nekem is a második történet tetszett jobban.Ebben a kis űrlényben igen nagy potenciális ellenfél válhatott volna,ha Reed nem kapcsol időben.Gondolom ő vagy a rokonai nem is tüntek fel a későbbi részekben,igaz?

talgaby:
Közeljövőben biztos nem. Jó esetben nyár elejére jöhet össze a következő rész.

Usagi Yojimbo:
Köszi az F4 11. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Szórakoztató volt ez a rész, nekem a második fele jobban tetszett, mint az első. Eleinte a Bukkan  :hehe: bolygó lakójának szurkoltam, de idővel megláttam a rossz oldalát is. Mindenesetre nem volt valami szép fogadtatásban része, de az emberek reakciója szerintem jogos volt.  Imádom az ilyen régi, 60-as évekbeli számokat :sweetheart: ! Lesz még ilyenfajta frissítés a közeljövőben?

Blue S:
F4 MK 42.
Lassan a végéhez közeledik a sorozat. A minden korosztálynak felirat szerintem most nem állja meg a helyét. A kissebbeket még nem érdeklik ezek a választással kapcsolatos cselszövések, talán nem is értik. A rajzok viszont eléggé gyerekesre sikerültek. Emlékszem, talán a 7. részben olyan komoly képek voltak, hogy a 616-os F4-ben is megállná a helyét. Maga a történet nekem bejön, még akkor is, ha kiszámítható.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése