HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Usagi Yojimbo:
Ma olvastam a 363. számot, és észrevettem egy dolgot: a történet elején Sue szemét egy szemére rakott "szemüveggel" takarták el, és emiatt panaszkodott is, hogy így nem látja, hol van Franklin, pedig megszökhetett volna, ha a "szemüveget" átlátszóvá teszi, és úgy csinál erőteret. Ebbe szerintem nem gondoltak bele a készítők, mindenesetre így kellett történnie, hiszen így izgalmasabb.
Usagi Yojimbo:
Még csak mostanság olvasom a Tom DeFalco-s részeket, és volt egy mondat, ami eléggé megragadott: "Szánalmas, hogy az infantilis csatakiáltásod nincs egy szinten a védőpajzsommal!" :m-doom: :lol: :hehe:
Köszi ezeket a számokat!!! :worship: :worship: :worship:
keildavid:
Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 42.: Tetszett ez a történet is. Bár a könnyed hangulatú történetben ugyanakkor komolyabb téma is volt benne. Pl. amikor a szavazásról volt szó. Fátum Doktornak se tetszett, hogy valami másképpen alakult. Persze kénytelen volt neki, hogy megtegye ezt a lépést. De ez persze csak egy részig ment ez a történet.
Fantasztikus Négyes v1 11.: Nagyon jó ez a klasszikus képregény. Ez is tetszett. Az első történet érdekes volt. Főleg, hogy olyan kérdések és válaszok voltak, mint egy levelezési rovatban.
A második történetben a Lehetetlen Ember tényleg fura karakter volt. Néha úgy viselkedett, mint a Túlóntúli. Pl. a Lehetetlen Ember semmit se értett, hogy mi az a pénz.
A Fantasztikus Négyes végül egy kis idő után kitalálták, hogy mi volt a megoldás, hogy megállítsák ezt az űrlényt. És ez a megoldás nem éppenséggel szokásosnak számít, és ez is csak legfeljebb a klasszikusokba fordulhatott elő.
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: Blue S - 2012. Március 01., 22:10:43 ---valószínűleg a valóságban is sokan haszontalannak tartották a csapát női tagját a sorozat indításakor. Pár száz rész múlva mekkorát változott a helyzet...
--- Idézet vége ---
Hát igen, én is ezen véleményen voltam, de később egyre sokoldalúbb lett ( láthatatlanná tesz dolgokat, láthatatlan dolgokat tesz láthatóvá, na és persze ott a szupererős erőtere is). Szerintem egyébként a csapat legfontosabb tagja Reed, utána Lény, Láthatatlan lány majd Fáklya. Legalábbis így kellett volna lennie. Kissé erősítettem volna ezt a Benhez/Reedhez vonzódom történetszálat, ezért lett volna fontosabb Sue karaktere kezdetben (persze ezt a véleményt a HálóZsákon található F4 sztorikból állítottam össze, így lehet, hogy lemaradtam dolgokról) :D .
Blue S:
Mindig öröm olvasni ilyen klasszikus F4 sztorikat, mint a 11. szám. Persze, voltak benne következetlenségek, például honnan tudta a Lehetetlen ember, hogy mi az a bankár, mikor a pénzt nem ismerte stb. :lol:
Ettől függetlenül érdekes volt a történet, végig azt vártam, hogy milyen taktikával győzik le az űrlényt.
Az első rész is jó volt, valószínűleg a valóságban is sokan haszontalannak tartották a csapát női tagját a sorozat indításakor. Pár száz rész múlva mekkorát változott a helyzet...
Köszönet a honosításért. :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése