HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Viccelsz? Az egyetlen olyan olvasóm, aki ír is fórumba?
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Szeptember 11., 13:20:16 ---Apropó, Talgaby:
valamikor a minap olvastam, hogy a Marvel újra kiadja a Heroes Reborn összes füzetét újra úgy, hogy minden történethez jár majd + 5 oldal.
Ha belegondolunk ez rengeteg, akár 2-3 füzetnyi új információ lenne a világról és a történetvonalról.
Nincs kedved lefordítani? Csak hogy teljes legyen a sztori.
.
.
.
.
.
Jól van, na. Csak vicceltem. Nem olvastam semmi ilyesmit.
--- Idézet vége ---
Ugye azt tudod, hogy ezzel kiírtad magad az élők sorából? ;D :lol:
Blue S:
Fátum: Az uralkodó visszatér 3.:
Tetszett a történet, szegény amishokat nagyon átverte Fátum. Sokukat meg is ölte és még többel végzett volna, ha nincs a Franklin-vírus.
Azért csak visszatért a 616-os Földre. Tényleg, egyenesen a Baxter épületbe érkezett? Hogyan fog onnan kijutni? Bár erre biztos nem kapunk választ.
Köszönet a honosításért! :worship:
Apropó, Talgaby:
valamikor a minap olvastam, hogy a Marvel újra kiadja a Heroes Reborn összes füzetét újra úgy, hogy minden történethez jár majd + 5 oldal.
Ha belegondolunk ez rengeteg, akár 2-3 füzetnyi új információ lenne a világról és a történetvonalról.
Nincs kedved lefordítani? Csak hogy teljes legyen a sztori.
.
.
.
.
.
Jól van, na. Csak vicceltem. Nem olvastam semmi ilyesmit.
Még1x nagy köszönet az egész történet-vonal honosításért Mindenkinek, aki dolgozott rajta. :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Fátum: Az uralkodó visszatér 3.részét,talgaby! :worship:
Érdekes volt,hogy mit ki nem találnak már az írók,hogy Fátum hazatérhessen végre.Azért Franklin cseszegetése tetszett! :hehe:
talgaby:
De, azonos. Olyan, mint a Negatív Zóna, sokkal kiterjedtebb, mint hinné az ember. Amúgy pont ide, ehhez a hercegnőhöz tértek vissza Byrne-nél, amikor Sue felvette a Láthatatlan Nő nevet. (És ha ez még nem került ki nálunk, akkor most jól ellőttem…)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése