HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (42/411) > >>

Feast4:
Én amúgy arra lennék kíváncsi egyáltalán, hogy jött az ötlet, hogy Fátumot megöljék. Evidens volt, hogy nem marad halott. Hisz ő Fátum! Ez olyan mintha megölnék a Zöld Manót ( ja ez megtörtént és ő is feltámadt  ;D ) Magnetót ( ja ez is volt :D ) Apokalipszist, ( upsz ;D) Kanget ( jé ő is), Főnix ( na jó ebbe végképp menjünk bele! :D).

Igazából nem értem ezt a Marvel féle meghal aztán feltámad dolgot. Annyira ragaszkodnak minden szereplőhöz szinte, hogy ha valaki meghal, már lehet boritékolni, hogy másfél két éven belül visszatér.  Még egy mellékszereplőtől se tudnak elszakadni. Ilyen szempontból az új világot jobban szerettem. (igazából szinte csak ez szól mellette) Aki ott hulla az hulla. Csak ott a ló túloldalára estek, és mindenkit nyírtak. De ugyanez a DC is. Superman, Batman, Wonder Woman, a Zöld Lámpás, a gonoszok meg végképp olyanok mint a bumeráng.

Visszatérve nem értem miért kell ezekez a műhalálokat erőltetni. Az F4-nek pl van tagja aki még nem halt meg? Talán Ben de ebben se vagyok biztos. Igazából az esüst korban elhiszem, hogy ez a meghal visszatér dolog még új volt és jó poén, de modern képregényelben szerintem ez sok. Oké ez egy klasszikus, és mindenki kíváncsi, hogy tér fissza Fáti, de a bajom, hogy ezek a műhalálok napjainkban is játszanak, ami már szerintem túlzás.

Kvíz kérdés: MarVell Kapitányon és Viharmadáron kívül, mondjatok egy szereplőt aki halott és tuti halott is marad?  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Június 24., 07:48:58 ---Farek biztosan örömmel és élvezettel képzelte volna magát Wingfoot úr helyébe :hehe: :m-she-hulk:

--- Idézet vége ---
Hm, egy telepata?  :lol:

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-es 278.részét,talgaby,Gorgisz,Bub! :worship: :worship: :worship:
Szerintetek nem túlzás az az állítás,hogy még egy telepata sem tudná megállapítani,hogy ezek a Fátum botok és nem von Doom maga?Az a szerkezet rendesen átmoshatta Kristoff agyát,ha ilyen tettre képes.
Farek biztosan örömmel és élvezettel képzelte volna magát Wingfoot úr helyébe :hehe: :m-she-hulk:
A vége kép nem sok jót ígér,de szerintem evidens,hogy Sue erő burkot fog alkalmazni!Gondolom...
Várom a folytatást!!!

Asys:
Köszi az F4 vol. 1. 278. - at!  :worship:

Amazon...  :m-she-hulk:  :wub:

Erősen indul a story!  :brow:
Várós a következő rész!  ;)

KiD:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 21., 17:35:25 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Június 21., 10:41:05 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 20., 09:42:18 ---F4 Vol1 278.

A Fátum robotok nagyon összehangoltam cselekszenek, bár kíváncsi lennék, hogy milyen algoritmus szerint választanak ideiglenes vezetőt maguknak, hiszen mindegyik azt hiszi magáról, hogy ő az igazi Fátum. Valahogy biztos van egy hierarchikus sorrend közöttük, és létezik egy főnök ál-Fátum, különben darabokra robbantanák egymást.

--- Idézet vége ---

Hát azt mondta az egyik bot, hogy egymás társaságában tudatában vannak, hogy ők csak botok.

--- Idézet vége ---

Az OK. de akkor megint ott tartunk, hogy mind egyenrangú robotok, valakinek mégis parancsolnia kell, ahogy ez meg is történik többször a füzetben. Az egyik kéri a másikat, hogy állítsa le a gépezetet, mire a másik felülírja.

--- Idézet vége ---

Igen, de akkor már köztük volt az "igazi" Fátum, hogy parancsoljon nekik. Ott szerintem csak kicsit megzavarodtak, hogy kövessék-e az eredeti utasítást, vagy hallgassanak az új főnökre. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése