HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (407/411) > >>

Micho:
hát ez nem láccik     de érdekes lehet ennyi dokumentummal megfűszerezve  ezért jók az ilyen TPB-k mert tele vannak érdekességekkel.

Punkológus:
Erre a ketőre gondoltam. Tömény hatvanas évek, minden hős és hőscsapat kezdősztorija, mindegyik elött 1-től 10 oldalig terjedő Stan Lee monológ arról, hogy hogyan alkotta meg őket.

talgaby:
Fairlight: Jön máshol az F4?   Csak nem azt jelenti, hogy a CoMoron végre elkezded kirakni őket? (Egy legelső számank nagyon örülnék, szeretem az ilyen ősi sztorikat).
Azért érdekes, mennyi dolgot lehet találni, ha az embernek van dc-je vagy egyéb ilyen progija...és hogy mennyi mindent nem raknak már föl "simán" a netre...kár.

szerk.: Igen, erről már hallottam, mindenhol azt írják, hogy Byrne igazi csodát művelt a sorozattal, jobban felrázta azt, mint addig és azóta is valaki. Érdekeseknek lehetnek a sztorijai.

Micho:

--- Idézet ---Tegnap elött a GCD-n találtam két egyenként 260 oldalas kiadványt, amire ránéztem és tudtam, hogy nekem ez kell.
--- Idézet vége ---
ezekre gondolsz?  mert télleg jók      tömény John Byrne féle F4 sztorik sokasága...

oh yeah

Punkológus:
Persze létezik. Ahogy egyszer Micho mondta: "ezzek az őrült amcsik mindent feltesznek a netre". Egyszer DC++oztam edig életemben és azonnal ráakadtam erre a történetre is, na meg az egész F4 vol.1-re
Tegnap elött a GCD-n találtam két egyenként 260 oldalas kiadványt, amire ránéztem és tudtam, hogy nekem ez kell.

Fairlight ez igazán jó hír

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése