HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Feast4:
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Június 27., 12:16:25 ---Viharmadarat nem most hozta vissza Bendis?
--- Idézet vége ---
Lehet bár mintha valami olyasmit olovastam volna, hogy csak terv volt, de az ő halálához ragaszkodnak.
talgaby:
Viharmadarat nem most hozta vissza Bendis?
Feast4:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Június 27., 10:00:13 ---
--- Idézetet írta: Feast4 - 2014. Június 27., 09:50:07 ---Kvíz kérdés: MarVell Kapitányon és Viharmadáron kívül, mondjatok egy szereplőt aki halott és tuti halott is marad? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Gwen Stacy és Ben bácsi. Egy darabig Buckyt is közéjük soroltam, de aztán nem hagyták békében nyugodni :)
Ja, és a témával kapcsolatban ajánlom a linken található összeállítás 61-es jpg-jét. ;) (És igen, ez itt az önreklám helye is! :badteeth:)
http://halozsak.hu/119-kepregenyeink/avengers/avengers-egyeb/222-ba-kisokos
--- Idézet vége ---
Igen ezen annak idején jót röhögtem. ;D Gwen Stacy esetében jött egy raklap klón. :) Jó azon nem a halott Gwen Stacy de akkor is. Ben Bácsi viszont tényleg hulla. :) Tényleg van olyan tagja vagy fontos szereplő az F4-ből aki még nem dobta fel a pacskert?
Tehát akkor a kvíz kérdés továbbra is áll Ben bácsin, Gwen stacyn, MarVell kapitányon és Viharmadaron kívül ki az aki hulla és sanszos, hogy hulla is lesz? :)
Blue S:
Nagyváros 02.
Ami tetszett:
Bár Fátum és Reed beszélgetésének egyértelműen a figyelemelterelés volt a célja, még így is remek volt. Fátum szinte felcserélte a szerepeket az állításában és Reed-et tüntette fel diktátorként.
Ultron igazi unikum volt, valamint a Magneto és Vörös Koponya közti ellentét is. Ahogy Magnus hergeli Vörös Koponyát, hogy aztán az észbekapjon és visszavonuljon a terv érdekében. A kettőjük közti konfliktus olvasható a "Bosszútettekben" is, a 616-os univerzumban.
Ami nem tetszett: a gyermekáldás egy nagyon fontos történés minden pár életében, de azért nem kéne begyalogolni egy csata kellős közepébe, hogy közöljék a nagy eseményt az apával. Kicsit eltúlozzák ezt a témát a képregényekben, emlékszem, már az X-Faktorban is idegesített a dolog egy idő után. Ráadásul mennyire életszerű, hogy egy feleség megy az ura után a bevetésre. Gondoljunk bele, hogy milyen lenne, ha egy TEK-es akció után elárasztanák a helyszínt a kommandósok aggódó hozzátartozói.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2014. Június 27., 09:50:07 ---Kvíz kérdés: MarVell Kapitányon és Viharmadáron kívül, mondjatok egy szereplőt aki halott és tuti halott is marad? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Gwen Stacy és Ben bácsi. Egy darabig Buckyt is közéjük soroltam, de aztán nem hagyták békében nyugodni :)
Ja, és a témával kapcsolatban ajánlom a linken található összeállítás 61-es jpg-jét. ;) (És igen, ez itt az önreklám helye is! :badteeth:)
http://halozsak.hu/119-kepregenyeink/avengers/avengers-egyeb/222-ba-kisokos
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése