HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
turkia:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Szeptember 16., 19:19:07 ---
Mindketten tévedtek.
Ő az igazi Dredd Bíró :brow::
--- Idézet vége ---
:D Hú, de imádom a Ragadozót is! Arnie-val persze. A kettőbe is hívták félig-meddig, de mivel a lényt kivették a dzsungelből, Arnie megmondta, be fog fuccsolni. A gárdával ezek után nem is volt túl jóban, megsértődnek Schwarzira.
(Mint mikor Horthy megmondta Hitlernek a háború elején, hogy a flotta hiányosságai miatt elveszítheti a háborút. :cool: )
Maga a film még nem is olyan rossz, mint lehetett volna (főleg, ha ma csinálták volna, huh), de azért Danny Glover ZS kategória Arnoldhoz képest. Főleg akkor.
Más: múltkor néztem Dredd figurát, találtam egyet, lehet, hogy be kéne szerezni egy ilyet:
https://action-figure-district.de/vts-justice-judge-judge-dredd/
Levehető sisak :D, alatta totál felismerhető Stallone és igazi ruha van rajta.
"Nem uram, nem láttam, hogy már megint a babáival játszott." ;D
One Above All? Köszi, nem hallottam róla, utána is nézek most!!
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Szeptember 16., 13:18:26 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 16., 12:58:14 ---A Dredd bíró meg egyenesen egyik kedvenc, a kilencvenes évek esszenciája az a film. "Én vagyok a rend!"
--- Idézet vége ---
Egy jó tanács: ha jót akarsz magadnak, soha, egyetlen keményvonalas Dredd rajongó előtt ne említsd meg ezt a filmet. És azt a szentségtörést, ami Sly elkövet benne, amikor LEVESZI A SISAKJÁT!!! Sacré bleu! :brow: Dredd ilyet soha, soha nem tenne. Még a kórházi ágyon is sisakban fekszik.
A Bones doktor-féle ;D Dredd változat sokkal hűségesebb az alaphoz.
--- Idézet vége ---
Mindketten tévedtek.
Ő az igazi Dredd Bíró :brow::
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 16., 15:23:04 ---Köszi! Van egyértelmű válasz arra, hogy ki, vagy mi a legerősebb lény a Marvel univerzumban? Ők ketten együtt?
Gyerekkoromban a Túlontúlit tartottam a létező legerősebbnek. ;)
--- Idézet vége ---
Egy mindenek felet (One Above All). Gyakorlatilag ő feleltethető meg Istennek a Marvelnél. Persze a legerősebb mindig az aktuális főszerkesztő. :hehe: :hehe:
Igen, a lebutítás előtti Túlontúlit én is nagyon magas polcra raktam.
KiD:
--- Idézetet írta: dorian07 - 2018. December 22., 15:58:29 ---Elképzelhető, hogy a Galactus-trilógia lekerült? Persze nem panaszkodom.
--- Idézet vége ---
Melyik?
turkia:
Köszi! Van egyértelmű válasz arra, hogy ki, vagy mi a legerősebb lény a Marvel univerzumban? Ők ketten együtt?
Gyerekkoromban a Túlontúlit tartottam a létező legerősebbnek. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése