HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Punkológus:
helyes-helyes most jöttem rá, hogy nálatok nincs egy tiszteséges mosolygó szmájli. Itt vagy kárörvendően vagy hülyén lehet csak vigyorogni
Farek:
--- Idézet ---És természetesen én is azt szeretném, hogy legyen egy kis F4. Csak nehogy az Angyalok rovására menjen. (óh, én telhetetlen)
--- Idézet vége ---
Na ne aggódj, azt azért nem hagynám!!!
Punkológus:
konkrétan a SpiderTomon fent lévő 2 résszel kapcsolatban mondta, mikor elkezdtem egyszer zaklatni a folytatással. Ha megnézed ott mind két rész utolsó oldala ilyen és ez jellemző arra a vonulatra, amit John Byrne írt. A Galactus-per is azért volt annyira összefügő, mert erősen meg lett nyírbálva.
ilyen hülyeségek csak azért jutnak eszembe, mert reggel óta ugyanazt a levegőt szívom, amit ráadásul már tele is dohányoztam, de őrülök, hogy az ilyen agymenéseim másokat is elszórakoztatnak
talgaby:
Elvileg az a "mindig marad valami" többnyire csak apróságok, amit eddig olvastam pár, az mindig jól elkülönülő történetek voltak, egyedül a családi életük az, ami szappanoperaszerűen folytonos, lehet, hogy erre gondolt, de ez esetben a Pókemberből se lehetne nagyon szelektálni... Legrosszabb esetben egy marha nagy gárdát kellene összszedni egy folyamatos fordításhoz...
--- Idézet ---Galactuselüldöző: Sue egy gigantikus seprüvel vagy kézitáskával csapkodja Galactus-t miközben fejhangon visítja: Huligán!!! Huligán!!!
--- Idézet vége ---
Hát ez kész, ez jó volt!
Punkológus:
kaine mondta egyszer, hogy egy gond van az F4-el: nem lehet belőlük szelektálni. Mindegyik úgy ér véget, hogy nem tudod, hogyan fognak ebböl kimászni. Az utolsó oldalon mindig jön a kérdés: és most mi lesz?
És természetesen én is azt szeretném, hogy legyen egy kis F4. Csak nehogy az Angyalok rovására menjen. (óh, én telhetetlen)
Galactuselüldöző: Sue egy gigantikus seprüvel vagy kézitáskával csapkodja Galactus-t miközben fejhangon visítja: Huligán!!! Huligán!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése