HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (394/411) > >>

Punkológus:
ó, ahá, jól néz ez ki, nyam-nyam  
egyébként sima 23 oldalas történet, folytatása tudtommal nincs

Gabe:
Nem arra, hanem erre. Ez lehet hogy valami hosszabb lélegzetvételű dolog, majd még utánanézek. (ha alaki tud valami bővebbet, azt kérem ossza meg velünk, én ezekhez a cuccokhoz nem értek sajna   )

Akkor ennyi info már elég mára, holnap folytatjuk, teljes gőzzel...  

Punkológus:
á azért annyira nem ismerem őket, csak annyit olvastam róluk amik honosítva van vagy ami kijött Magyarországon, meg persze a fórumokból pár info. Véleményezni jövvök majd szivesen, mostanában már van is rá időm.

Véletlenül nem azt találtad meg, ami már a CoMoron honosításra került?

Bosszú Angyalaival nem is tudtam, hogy rossz a kapcsolatuk. Persze surlódások biztos voltak köztük is, hisz az írok nem szoktak ilyen ziccereket kihagyni, mint A vs. F4. Egyébként ahogy én tudom elég jó a viszonyuk. A nagy galaktikus csetepatékat álltalában közösen szokták lerendezni. Galactus, Onslaught, Élő Monolit. Az ilyeneket mindig közösen verik le. Sue és Reed volt már Boszúangyal és a Boszúangyal Amazon is volt már F4 tag, mikor a Lényt helyetesítette

X-Men
Bár velük nem kerültek sokszor kapcsolatba a viszonyuk nem felhőtlen (érdekes, hogy ezzeket a fránya X-eket senki sem szereti) Az együttműködést válság esetén még megtudják oldani, de elöbb-utóbb ez is feszültségekhez vezet. Rozsomák egyszer nagyon megruházta Reed-et, mikor nem akart segíteni Árnymacska megmentésében.

Hulkról már lejjebb írtam

Pókember
Vele jó kapcsolatban állnak. Pókember még pályafutása elején be is akart állni hozájuk, de mivel azzal a kérdéssel kezdte, hogy mennyi a fizetés, rögtön ki is hajították. Ennek ellenére jó viszony alakult ki közöttük. Ha Pókembernek nagyobb a problémája annál, mint amit ő meg tudna oldani, akkor általában hozájuk szaladgál segítségért. Kezdeti versengéseik után, főleg a Fáklya barátkozott össze vele. Ők ketten sokszor ki is segítették egymást

Ezüst utazó
Mivel ő Galactus hírnöke volt, ezért kezdetben ellenségek voltak, de késöbb már elmélyíteték kapcsolatukat oly szintre, hogy egy nagyobb válség esetén kisegítsék egymást.

Fenegyerek és az F4 kapcsolatáról speciel semmit se tudok. Bár Sue-val a kapcsolatuk biztos LÁTványos lehet.
Sue: -Na én most láthatatlanná válok!
Fenegyerek (enerváltan): -Ezt nem vettem észre.
Sue: -Te most vak vagy, Hülyegyerek, vagy csak komplet idióta???

Gabe:
Hát ezek csak általánosságok, muszáj  (   ) megalapozni az F4 alapműveltséget, kizárólag csak a maximális beleélést segítík elő...

Sajna ez a széria méltatlanul kevés szerepet kapott a honosító oldalakon. Így ezt a hiányosságot igyekszünk pótólni az info csokorral. Természetessen marad bőven meglepetés    (legalább is az F4 szűzeknek   )

regnar:
Ha leírtok mindenkiről mindent, akkor mit fogunk olvasni a képregényekben?    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése