HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (389/411) > >>

Micho:
fantasztikus, hogy ilyen fogadtatásban részesült az F4  télleg nem volt kár a kis marketingért  az első néhány oldalt valóban mi ötlöttük ki Gabe-bel, az nem volt benne eredetileg a TPB-ben, csak gondoltuk, hogy kellene valami előzményoldal, amit talgaby szépen lefordított valahonnan... (és ugye annak meg kellene már akkor valami kis átvezető oldal, ez lett az űrből kirobbanó F4-es kép, aminek a hátterét Gabe magáról a nasa.com-ról töltött le
tetszett a megállípítás, hogy Byrne az F4 Claremontja, és valóban  
nem lehet semmi manusz, hogy egyedül vitt a hátán egy ilyen újságot  
úgyhogy én is nagyon várom ennek az új projectnek a következő számait, és végre teljes lesz a Galactus-per is  

--- Idézet ---Amikor Reed labdává változik mi történik a belsö szerveivel?
--- Idézet vége ---

nem lehet, hogy azok is ugyanúgy csavarodnak össze-vissza? bár nem voltam túl jó biológiából, de az mondjuk biztos, hogy ha nincs valami "szuper" magyarázat rá, akkor nem tudna sokáig úgy maradni

TOM1:

--- Idézet ---Hát halálra akartok minket képregényezni?   
--- Idézet vége ---
     Nagyon jó!

--- Idézet ---A szapan jármű lebontható 2 kockára és két félkörre.
--- Idézet vége ---

Igen,most már látom. Aszerint változtatják, hogy hány  személyes legyen? Mert láttam repülni őket már szappanal is,kockával is  

--- Idézet ---Amikor felment magasabbra a város fölé, ezt azérttette, hogy...
--- Idézet vége ---

A válasz tökéletesen helytálló, köszönöm. Így már rendben vagyok,valószínűleg ők is ezt akarták bemutatni,csak valahogy kevés volt rá a kocka. Be kellett volna illeszteni egy olyat,amikor a lény szétfoszlik, vagy írni róla.

Gorgonita:
Komolyan mondom, az Időrabló nevű DC karakternek nincs annyi ideje, hogy lépést tartson a rengeteg képregénnyel, amivel elárasztotok bennünket. Az F4-ből még csak az első részt volt időm elolvasni, az X-aktákba még bele se tudtam nézni, és máris itt a Retro-hét. Közben meg még fórumozgassunk is, hogy ne érezzétek magatokat egyedül.
 Hát halálra akartok minket képregényezni?    

Nnna, amiért jöttem: Az első rész tetszett. mindig röhögök amikor Lény bejelenti, hogy most jön a bunyó!     Sue pedig olyan aranyos, ahogy együtt játszik a fiúkkal szuperhősöset. A labdaként pattogo Reed pedig azt hiszem azt F4-es humor szimbóluma lehetne.
 Úgyhogy jöhet a folytatás, majdcsak odaérek egyszer, hogyí azt is elolvassam.  

Punkológus:

--- Idézet ---Következzék egy furcsaság: amikor Fáklya elindul, egy szappan formáju járműbe száll be,de a következő kockán már egy kockával repül. hogy is van ez?
--- Idézet vége ---
Nézd meg kicsit jobban  A szapan jármű lebontható 2 kockára és két félkörre. Ezt a megoldást tök jónak tartom.
--- Idézet ---Emlékeztek még a Galaktusz Per borítóira?
--- Idézet vége ---
Onnan a legjobb szerintem a Reed Richards pere című történet boritója volt.
--- Idézet ---Például ezt a Diablót se láttam sehol máshol még
--- Idézet vége ---
Peig ő is vendégszerepelt már és ha jól tudom, akkor majd az Avengers vol.3-ban láthatod késöbb.
--- Idézet ---Na most mond az valakinek valamit,hogy "kellögem"? Na az is jobb volt ennél. Sokkal.
--- Idézet vége ---
 nincs is semmi gond a kellögemmel  
--- Idézet ---Amikor Reed labdává változik mi történik a belsö szerveivel? Az ultimate reednél ez ugyvan hogy nincsenek belsö szervei.
--- Idézet vége ---
Úgy tudom itt is van valami hasonló magyarázat

Gabe:

--- Idézet ---Viszont a Fáklya győzelme számomra még most sem világos. Mi is történt pontosan?  .......... Várom a folytatást!
--- Idézet vége ---
Megkisérlem a választ: (Aki még nem olvasta az ne figyeljen ide   ):
Amikor felment magasabbra a város fölé, ezt azért tette, hogy egy bekapcsolassa a naplángot. Ez egy hatalmas tűzrobbanás kiséretében elszívja a levegőt a környezetükben, ezért kialszanak az ő lángjaik is (az oxigén-hiány miatt). Mivel a tűz-elementál tisztán csak lángokból áll ezért a létezéséhez szükséges a levegő. Amikor ez megszűnik körülötte, egyből kialszik ő is. Johnny lángjai is kialszanak, ezért is esik be a vízbe (ha jól tudom csak akkor képes repülni ha a lángjai be vannak kapcsolva).

A folytatásra pedig már nem kell soká várnotok  ....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése