HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (387/411) > >>

Punkológus:
De ki közeledik a Föld felé?  Azt tudom, hogy régebben Galactussal is összecsapott, csak akkor nem értem, hogy hogyan követte őt a Földre mikor Galactus még nincs a Földön (az igaz, hogy régebben már itt járt) és, hogy a Földnek miért kell ezért pusztulnia. No de majd úgyis kiderül.

Micho:

--- Idézet ---... említ a végén egy ellenséget, akit idáig követett. Csak nem Thorra gondol?
--- Idézet vége ---
öö, szerintem egy másik hatalmas ellenségére, aki már közeledik a Föld felé...  

nekem is bejött ez a rész amúgy, ezzel a "kis ember-hatalmas dolgokat visz végbe" dologgal, nagyon szórakoztatóan adta elő Byrne Skip figuráját... és nem rossz felvezetése volt Ego-nak.

--- Idézet ---hello!tudom,nemsok koze van a Fantasic Four-nak a Supermanhoz
--- Idézet vége ---

szinte semmi  ha megkérhetlek, légy tekintettel a fórum tematikus szerkezetére, és ne azért írj egy topikba, mert az van legfelül   mindennek találsz topikot, aminek nem, annak pedig ott a minden más képregények. ha pedig annyira off, akkor az Off topik szekción belül a csevely-csenölbe írd legközelebb  (íme pedig a válasz: Superman - Gyökerek 1/12 önhibádon kívül nem találtad meg, Troll elfelejtette betenni a Letöltés részlegbe   kíváncsi vagyok hány képregény veszett már így el )

icecs:
hello!tudom,nemsok koze van a Fantasic Four-nak a Supermanhoz,csak láttam,
hogy itt a legújabbb hozzászólás,talán ezt is hamar észreveszik!Na szóval csak annyit,
hogy nem találom a Gyökerek című részt a többi Supermannél,még a hírekből sem
tudok rámenni!pedig annak idején elkezdtem olvasni,csak nem fajeztem be,pedig nagyon tetszett,aki tud segítsen!!!!!  
Tisztelettel:BG-gm

Punkológus:
Fantastic Four 234  

Ez érdekes egy rész volt, leginkább csak átkötés. Számomra olyan volt, hogy tetszett az eleje és a vége, viszont a közbenső rész, ami New York-ban játszódik az nem igazán. Skip és élete nagyon meg tudott fogni, kicsit a '60-as évek fantasztikus képregényeire emlékeztettek. Ebben a részben az F4 is inkább csak mutatóba szerepelt, amikor kezdett minden összedőlni, akkor mondjuk eléggé kiszámíthatók voltak a dolgok, mert hiányzott belőle a drámaiság . Mondjuk azt nem tudom, hogy Byrne direkt Skip-re akarta kihegyezni a dolgokat vagy csak valahogy elakarta vezetni a sztorit ...hoz. (Cenzúrázom magam, hátha valaki bűnös módon még nem olvasta  ) Remélem ... eredetéröl ki fog derülni valami, mert róla nem sokat tudok.

... említ a végén egy ellenséget, akit idáig követett. Csak nem Thorra gondol?

Jó munkát a 236-hoz, az egy szép hosszú rész.

Troll:
Újabb adag Bryne F4 friss. (#234)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése