HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (386/411) > >>

Gabe:
jogos: tulajdonképp 5-ünknek van köze az elkészüléshez:

-talgaby: fordítás
-Archant: beírás
-Troll: scan feljavítás
-Micho: lektorálás/dizájn
és végül én, igaz én teszem a legkevesebbet hozzá... én inkább a logisztikai dolgokat csinálgatom, (scan beszerzés, borító beszerzések(igaz ennek egyenlőre nincs jelentősége   ), fordítások mozgatása (talán ezért tudom hogy mi hány oldal, és kb. mi következik   mert talgaby mostanában nem igazán van net közelben, így a hagyományos analóg modon történik a dolog +neki eddig be kellet szereni az összes részt,#209-293-ig amik sajna a sima kiadványok, nem ezek a TPB-sek, mert egyenlőre csak ilyen formában vannak fenn a neten), plusz a dizájnnál én is belerondítottam pár dologba...   hogy jól vagy rosszul az már más kérdés... plusz efféle feladatok. Szóval nehogy valaki azt gondolja hogy probálom itt lenyúlni a babérokat a többiek elől, -inkább a komunikációt probálom megvalósítani a rajongók és a készítők között... (ezért is nem dicsérgettem agyon a beírást, mert szerintem bunkóság lenne így hogy van hozzá, -még ha ily csekély- közöm is. Így inkább a saját benyomásaimat próbálom boncolgatni, főleg azért hogy folyamatos legyen az eszmecsere ebben a topikban.  
De igaz, a képregényes részbe szándékosan nem nyúlok bele, a fordítási doksikat is csak átfutom (ha kellene valami fontos infót beszerezni a teljes fordításhoz, pl. magyar név,stb.), éppen azért hogy az elkészült részeket rendesen élvezhessem. (de még sajna így is túl sok poén kerül az örök vadászmezőkre  )

Bár nincs kiírva minden résznél, (csak a tpb külső kreditjében), de Micho és Troll is rendszeresen dolgozik a részekkel, (igaz ez majd minden képregénynél -főleg az amiket én probálok magyarul beírkálni- így van   ) de ők szerényen megbújnak a háttérben.

Ugyan ezek a részek általam csak kevéssé lesznek zaklatva, de a Comoron lesz még az én amatőr kezemmel elkövetett annual   , méghozzá a jó öreg '60-as évekből. Ha meglátjátok milyen szupi scaneket sikerült szerezni...(Kirby rajzai imét régi pompájukban fognak ragyogni  , előre is köszönet a scannelőnek)   de majd úgyis meglátjátok.    Ja hogy mikor? ----->       pár héten belül   ,  ha további részletek is érdekelnének valakit, akkor írány a Comor fóruma     egy katt és már ott is vagy

Nyúlóstól nem is várom el hogy kemény kézzel forgassa a csapat mögött a korbácsot, de azért lehetne egy kicsit határozottabb. Picit mintha lekezelnék    , ami mintha nem is zavarná különösebben.

most hogy leírtam ezt a kis fölös hozzászólást (közben Archant tisztázta a dolgokat, de most már marad   ) akkor válaszólnék: egyenlőre teljes erőbedobással a tripla számra összpontosítunk, a Galactus per az még minimum tucatnyi rész múlva következik, így messze van az még... Bár annyira felcsigáztatok vele, hogy mindenki azt várja, hogy ez a lelkesedésetek rám is átragadt, sőt kicsit utánanéztem Galactusos képregényeknek is, mert tetszik a figura, talán találkozhatok vele még másh   izé... khmkhm... szóval nagyon várom már hogy feltűnjön végre.

Punkológus:
ááááhááááááá már értem. Bocsi csak tényleg nem volt nálam tiszt a kép, hogy mi van, szorri a zavargásért. Akkor neked Gabe még a per is újdonságként fog hatni vagy azt anno még a hőskorban te is olvastad?

Archant:

--- Idézet ---Gabe neked úgy tulajdonképpen neked mi közöd van a mű elkészüléséhez.
--- Idézet vége ---
De hogyisnem,nem is kicsi.Nem Talgaby az nem Gabe.Két Külömböző ember.Gabe a novella elején lévi desing nagy részét csinálta Michoval.Más részt nagy külső segítő is az  ügyben.De mint hallhattátok,ő inkább Fan akar lenni mint h így munka köbe kerüljön kapcsolatba a regénnyel.Elmondása szerint így izgibb,alátámasztom,így is van.

Örülök neki, hogy jó véleményetek van a munkánkról,próbáljuk a legjobb minőségethozni .Nem tudom kimondta elöbb hogy, ebben a részben nem szerepelt sokat az F4.Hát igaz mert ez csak egy átvezető rész volt.Nyugi a java még csak most jön.

Punkológus:
Gabe neked úgy tulajdonképpen neked mi közöd van a mű elkészüléséhez, mert lehet, hogy elsikkadtam valami felett, de tgaby a forditó, hacsak nem te magad vagy az 2 néven  vagy csak én nem értek valamit piszkosul

-Nyúlós: ő nagyjából azért ilyen marad. Az ő vezetői képessége soha nem lesz olyan Führeres, mint pl. Amerika Kapitányé. Megmarad mindig is nagyagynak, mert enélkül inkább lennének a 2 verőlegény és a láthatatlan lány. Náluk nem létezik igazán parancsnoki lánc, hisz hogy is nézne ki egy családban.

-Sue a láthatatlan lány: most valamiért a Láthatatlan Ember Jelenet ugrik be a Python-ék Repülő Cirkuszából. De tényleg lesz ő még jobb, föleg mikor mérges, akkor nem igazán biztonságos a közelébbe menni.

Gabe:

--- Idézet ---Jó munkát a 236-hoz, az egy szép hosszú rész.
--- Idézet vége ---
na igen, az a 20. évfordulós epizód, nem is dupla, hanem egyenesen tripla számmal...    elárulok egy műhelytitkot: a fordítása 40 A4-es oldalt tesz ki...      És ahogy láthatjátok, Byrne most kezd igazán belelendülni a F4 írásába, a következő epizódtól teljes fordulatszámmal pörög a Fantasztikus Négyes. Az Ego elleni küzdelem nagyon izgalmas lesz, úgyhogy ha valaki eddig nem tette volna, az sürgősen olvassa el az eddigi három részt, mert ami mostantól jön az kihagyhatatlan    .    

Én eddig nem nagyon ismertem az F4-et, majdhogynem csak azt a három részt olvastam, ami eddig nállunk is kijött. Most hogy már kezdem megismerni a szereplőket, kezd kialakulni a véleményem róluk. Eddig a Lény és Fáklya aki a legjobban elnyerte a tetszésemet közülük. Lénynek nagyon komoly beszólásai vannak, (ez a whiskey vízezős a sztori közepe táján se volt semmi) reméllem ez a továbbiakban is megmarad. Meg az is hogy állandóan szivatják egymást fáklyával   . Viszont az eddigi három rész alapján feltünt valami a két másik szereplővel kapcsolatban:

-Nyúlos (  ): Nem nagyon veszem észre rajta az eddigiek alapján azt hogy valóban ő lenne a csapat vezetője, mintha megbújna a háttérben...talán a későbbiekben fog megcsillani a vezetői képessége   , mindenesetre reméllem összekapja magát.

Láthatatan lány: eddig úgy tűnik hogy csak azért került bele a csapatba hogy legyen egy nő is   , bár azt mondtátok hogy ő lesz a csapat legerősebb tagja, (hmmm, azért tényleg nem semmi ahogy formálgatja az erőteret, az a buldózerszerű dolog sokat elárul a jövőre nézve) de most még szinte csak ott van.

Alig várom már hogy ők is belelendüljenek abba a feladatba, amire szánták őket, mert még szerintem nincsenek kiaknázva olyan szinten mint pl. Lény. Mindenesetre ez az epizód végleg rajongóvá tett, és mivel nem olvastam még angolul se nagyon F4-et, így a Byrne éra részei teljessen frissek számomra. Alig várom már a következő epizódót, csak így tovább.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése