HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (384/411) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---"Én vagyok Ego!"
[Hogy ez hogy imádja a saját nevét...]
"Én vagyok Ego!"
[Van aki ezt még nem tudja?]
--- Idézet vége ---
Ezzek a kedvenceim, de a többi is jó lett

Archant:
Hello itt is vagyok.Végre otthon vok saját gépemnél,eddig Rokonoknál aludtam,mert vigyáznom kelett a fiukra egész héten nem leszek.Most is csak a véletlenek köszönhetem h itt vok.De nem is huzom tovább a szót,itt vannak a kommentek:

"Úristen! Egy csillagközi meghajtó! Tehát így mozog Ego az űrben!"
[És ezt csak így ránézésre!]

"Én vagyok Ego!"
[Hogy ez hogy imádja a saját nevét...]

"Ezzel akart száműzni az űr végtelen mélységébe. De nem számolt a felsőbbrendű intelligenciámmal!"
[És marha szerény is...]

"Én vagyok Ego!"
[Van aki ezt még nem tudja?]

"Reed, ez hatalmas! És...esküszöm, érzem ahogy gondolkodik!"
[Ez nagy? Egy egész bolygóhoz képest elég elenyésző.]

"Izmai sajognak, az agya folyamatosan zúg, miközben a Lény lehajítja a bombát Ego agyára..."
[Ez a dolog kezdhet az agyára menni... ]

"A dühödt Ego begyújtja a déli sarkára erősített óriási hajtóművet..."
[Déli sarkára...milyen szép kifejezés a seggére...]

"Avatatlan szem számára nem is lenne megkülönböztethető a körülötte lebegő maradványoktól...Kivéve, hogy ez a darab mozog..."
[Hogy a francba csinálja ezt a Nap mellett az űrben?]

"Vessünk egy pillantást Frankie Raye-re..."
[Oké, csak előtte vegyük el azt a függönyt onnan...]

Asszem ennyi.A Kommemteket Talgaby irta a fordítások ála.Nekem nagyon tecett,beírás közbe nagyon jó kedvre derítet.Kösz talgaby  

Punkológus:

--- Idézet ---ezt már olyan természetesnek vesszük, nem?
--- Idézet vége ---
Most próbálom ezt minden undorkodás nélkül és cinizmus nélkül megemészteni
--- Idézet ---a beíró, Archie egyébként készül jónéhány beszólással ezzel a számmal kapcs, egy párat már hallottam belőle... kész
--- Idézet vége ---
Na azt várom, én is röhögni akajok

Micho:
szia! üdvözlet nálunk!  
remélem sokat forgolódsz és írsz majd a fórumon  te bizonyítottad be most, hogy tényleg, aki Angyalok fan, az nem veti meg az F4-et se, ugyanolyan szinten

avengers:
Szerintem nagyon jo az f4 legalábis ezek a tőrténetek amiket mostanában kőzőltők nagyon ot vanak. Én egyébként az angyalok miat jártam ide edig de mostmár két okom is lesz mert f4 is király.Igy már nem csak a boszuangyalai
és tőméntelen x-men olvashato a neten hanem a harmadik nagy ász is aki edig nekem nagyon hiányzot a fantasztikus négyes melesleg és tudom sokak véleménye elenkezik vele szerintem az f4 és az angyalok sokal jobb mint az x-men.De egydolog biztos a klaszikus vonal mindhárom cimnél jobb volt mint az uj tőrténetek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése