HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (370/411) > >>

talgaby:
Muszáj minden poént lelőni? Azt hittem, az az én dolgom.  És Lyja.  És azt is csak rajongói nyomásra csinálták.

Punkológus:

--- Idézet ---És hogy pontosan hogy is érezne Alicia a Lény iránt, ha az emberré válna, majd kiderül a Titkos Háború utáni részekből.
--- Idézet vége ---
Vagyis, hogy hogyan érezne Lyla (vagy mi) a Lény iránt ha parancsot kapna arra, hogy mindenképp az F4 közelébe kell maradnia?

talgaby:
Frankie tényleg "nagy" karriert fut be, de azért ne feledjük, hogy nem túl hosszút... egyébként a ruhának valamikor el kell tűnnie, hisz valahogy csak tisztálkodott eddig is.  
Herbie: Nem sokkal Byrne előtt szerepelt. Egy kis robot volt, akit Reed azért dobott össze, hogy segítsen nekik hazajutni a világegyetem másik feléről, de nem tudta, hogy "beleköltözött" egy gonosz mesterséges intelligencia, aki csak jóval később fedte fel magát. Addig csak óvatosan tett keresztbe nekik, de utána majdnem elintézte az egész csapatot. Lény egyébként mindig is gyanakodott rá.
És hogy pontosan hogy is érezne Alicia a Lény iránt, ha az emberré válna, majd kiderül a Titkos Háború utáni részekből.

Punkológus:
238.
Na most megmerném kockáztatni, hogy ez volt eddig a legkobb honosított F4 képregény, amit olvastam nállatok. Mind a Frankie Raye-es dolog, mind a Lény átváltozása nagyon jól van megírva és megrajzolva. Én meg különösen szeretem, hogy ha visszautalnak ilyen nagyon régi dolgokra, mint Horton profeszor. Frankie múltja tökéletesen meg lett magyarázva, nem lehet rajta semmit kifogásolni. Én persze a régi Marvel Extrákból tudtam, hogy mi lesz a kis vörössel (és ennél azért még jóval nagyobb kariert befog futni), de a ruhája engem is meglepetésként ért, nem tudtam, hogy nem levehető. Még gondoltam is, hogy Fáklya micsoda szent lett, hónapok óta együtt vannak és csak bikiniben látta eddig  , de most már érthető, hogy miért is. Viszont akkor Frankie ruhája ver minden erényővet  vagy akkor már nem jelenik meg rajta az arany ruha, ha teszem azt egy fél pár zoknit visel csak?  Egyébként így már jóval érthetőbb a Galactus-per beli döntése, ha már itt is ennyire felszabadultan viselkedett. A második történet is baromi jó volt. Főleg a párbeszédes részek voltak igazán ízletesek. Gondolok itt ilyenekre, mint Sue szövege, hogy nem akara, hogy a gyereke élőszótárként viselkedjen, erre meg Reed válaszol, hogy "vagyis ne úgy, mint én?". Vagy Ben találkozása Herbie-vel  . És sok más ilyen kis dolog, ami igazán életszerüvé teszi a történetett. Herbie-röl mit lehett tudni? Mit csinált régebben? Csak nem világuralmi tervei voltak?
Ja és hát Ben visszaváltozása is külön jó volt, mint mondtam is, nekem sokkal jobban bejön ez az alakja, mint a szikkadt-repedezett-föld kinézett. Még régebben olvastam, hogy ezt az egészet Byrne csak azért csinálta meg, hogy rajzolhasson régi fajta Lényt is. Amin viszont baromira meglepődtem, az az, hogy a Lény nem is akart tulajdonképpen visszaváltozni? Tök olyan, mintha ő fejtett volna ki elleállást és ezért nem lett újra ember. Pedig szerintem Alicia inkább csak attól félt, hogy Ben, ha újra ember lesz, akkor már más nővel is összejöhet, nem kell egy vak csajt támogatnia. Az egy jó kérdés, hogy mennyire van ebben igaza. Hisz Bennel pontosan a fogyatékosságuk miatt illetek nagyon össze. Azzal, hogy Ben teljes egész lesz... hát... ki tudja mi lett volna az egészből...

Punkológus:
Na sikerült behoznom F4 terén a lemaradásomat...

237.
Huj de retro. Épp most olvasom, a régi Metagalaktika 2. számát, amiben orosz sci-fi írók novelláit mutatják be. Na kb. ugyanilyen stílusuak, semmi dráma, semmi nagy felhajtás, csak egy történet a végén csatanóval. Ez az egész Spinerette ügy is ilyesmi. A fizetőeszközével, az oxigéntől való berugásával (jahaj, ha ez ilyen könnyen menne az embereknek is  ), az osztódásos szaporodásával egy érdekes, könnyű kis olvasmányt alkot. Szivesen olvastam a sztorit. Az angélus nyelven beszélő űrlényekre is végre normális magyarázatott kaptunk. Azért elég midegesítő, hogy mennyire el van húzva Frankie titka és az is csak hergel minket, hogy folyamatosan levetkőzik és kevesett látunk az egészből  Az elkapott bűnöző is nagy figura, ahogy elkezdi előadni az életéttörténetét  

+ találtam benne egy tök jó kis rajzot. A 136. oldal 1. panelje: ez a repülő Fáklya tök jól meg van rajzolva. Itt sokkal jobban lehet látni, hogy tényleg repül. Talán azért mert ez nem a megszokott ábrázolása

++egy kicsit hiányoltam belőle egy erős lelkizős részt. Hogy Fátum ott fekszik teljesen magatehetetlenül és Richard látja, hogy a legnagyobb ellensége milyen botor módon vesztett. Egy kis hoszadalmas belső monológ nem ártott volna oda...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése