HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Punkológus:
szerintem jó lenne
dr samson:
Én igazából már gondoltam erre, hogy lehetne mondjuk 3-4 számonként az érdekesebb leveleket összegyűjteni és lefordítani, de sajnos a scannelt képregényekben nincs mindig. De ettől függetlenül, ha van rá igény, én vállalom, hogy 3-4 számonként hozzácsapok egy plussz oldalt a fordításhoz, amely annak a 3-4 számnak az érdekesebb rajongói leveleit fogja tartalmazni. Na mit szóltok hozzá?
Punkológus:
Hát akkor Lyja igazán megnyerő lehetett, hisz 1 és negyed részt szerepelt a maga testi valójában.
Néha honosíthatnátok a levelezési rovatokat is (bár tudom, hogy nagy meló), de érdekes lenne olvasni ilyeneket is. Vagy egyszer egy kivonatot össze lehetne dobni, a jobb levelekből.
dr samson:
Végül is igazad neked is van. Lyja-t tényleg csak azután kezdték visszakövetelni a sorozatba, miután meghalt. Utána viszont nagyon! Amik megvannak ebből az időszakból származó F4 újságaim, azokban a levelezési rovatban szinte minden levél úgy kezdődik vagy végződik, hogy hozzák vissza Lyja-t!
Punkológus:
Szerintem azért nem egy és ugyanaz. Hisz Lyja-nak tudtommal ez az első szereplése, tehát a rajongók nem igazán követelhették a megjelenését. Szerintem úgy pontos, hogy most azt követelték, hogy Alicia és Ben eggyütt legyen és majd késöbb azt követelték Lyja térjen vissza. Vagy tévedek...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése