HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (367/411) > >>

Micho:
Frissülés!

•Fantasztikus Négyes v1 #360

kaine:
Ja.    Nem is adta vissza egykönnyen.  

Punkológus:
Mennyire tele lehetett a hócipőjük ott a Marvelnél  A rajongók folyamat követelték, hogy Alicia meg Ben jöjjön össze. A marvel belemegy. DeFalco fellélegzik, hogy "na végre, azt írhatok, amit szeretnék" Erre azonnal követelni kezdik Lyja visszahozását.

kaine:

--- Idézet ---Szerintem azért nem egy és ugyanaz. Hisz Lyja-nak tudtommal ez az első szereplése, tehát a rajongók nem igazán követelhették a megjelenését. Szerintem úgy pontos, hogy most azt követelték, hogy Alicia és Ben eggyütt legyen és majd késöbb azt követelték Lyja térjen vissza. Vagy tévedek...
--- Idézet vége ---
Úgy ugyanaz, hogy követelték a Lény és Alicia összejövetelét, amiért megalkották Lyját.  

talgaby:
#250-ig az F4 Visionariesként van meg, szóval addig még ha akarnék, se tudnék levrovot mellékelni. Az utána lévőknél meg legfeljebb annyi, hogy hozzácsapom az eredetit, aztán ha kikerül, aki tudja, olvassa. Ahhoz néha már nagyon kell idegzet, hogy a leveleket is lefordítsa az ember, meg jó, ha számoknként van egy, amit igazán érdemes lenne. Eddig olyan levelezési rovatot, hogy tűkön ültem, csak, hogy olvashassam a következőt, a Cable & Deadpoolban láttam, ott is főleg azért, mert DP maga válaszol a levelekre. De ha tényleg van rá igény, egy angol nyelvű levrov talán mellékelhető, már amennyiben az is be van scannelve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése