HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Micho:
--- Idézet ---Hálás köszönet, dr. samsont meg szerintem időközben megütöte a guta, mert ő a sajátjára (#360) várna egy kis bíztató véleményezést
--- Idézet vége ---
én is pont erre gondoltam
egyébként nekem bejött a #360, teljesen megállta a sztori a helyét önmagában.
jó volt a fordítás, jók voltak Ben(ne) a szövegek
a beírás is sokat fejlődött az előző szám óta, úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy hajrá tovább
talán az új társ-beíróval együtt már gyakrabb megjelenések is születnek, mert a Byrne vonal azóta picit elhúzott
talgaby:
Hálás köszönet, dr. samsont meg szerintem időközben megütöte a guta, mert ő a sajátjára (#360) várna egy kis bíztató véleményezést (előre bocs, de a héten kizárt a részemről). A ruha okát meg elmondják a számban. Egyébként annak a résznek az erőssége Petúnia néni megjelenése volt.
Ryder:
Hát akkor én véleményezem így röviden.
Szerintem már az elején kikövetkeztethető volt a vége, Wendy barátai kik mások is lehettek volna mint a titokzatos démonok.
Nem volt a legjobb rész, de ettől függetlenül még mindig a kedvenc marvel-képregényem.Ja!És minek kellett ráaggatni Benre azt a ruhát!De hülén néz ki!
köszönet a talgabynak és Dórikának.
Punkológus:
Bocsánat, bocsánat, csak most értem netközelbe. Ez a baj ezzekkel a honosítókkal az embert egy jobb napján elkapja a szófosás, aztán utána el is várják, hogy mindig ilyen legyen Na jó, csak viccelek. Mindjárt véleményezzem, csak elöbb muszály elolvasnom, mert egyébként max a munka büdüsségét tudnám elbeszélni.
dr samson:
Halihó emberek? Senki nem akarja véleményezni az új F4-et? Enyire rossz csak nem lett? Ha Punkológus a nap végéig nem véleményezi, nem fogok honosítani neki levelezési rovatot.... Na mindegy, eklőbb utóbb csak jár majd erre valaki. Más téma! Ezutón szeretném bejelenteni, hogy újabb taggal bővült a csapatunk és Lewy is csatlakozott hozzánk! Ezentúl felváltva fogják beírni a soron következő képregényeket Tom-mal, így a következő rész már Lewy munkája lesz majd. Éppen ezért kéne minél több embernek véleményezni, nehogy elmenjen a kedve a dologtól....
Hmmm...ha jobban belegondolok, ha csatlakozna hozzánk még valaki, lehetne saját Fantasztikus Négyesünk!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése